• Σχαρα ψησιματος μεγαλη φουσκωτη
  • Σχαρα ψησιματος μεγαλη φουσκωτη

Σχαρα ψησιματος μεγαλη φουσκωτη

Η μεγάλη φουσκωτή σχάρα ψησίματος είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις του μπάρμπεκιου! Με τη μεγάλη επιφάνεια ψησίματος, μπορείτε να ετοιμάσετε το αγαπημένο σας φαγητό γρήγορα και εύκολα. Η ανθεκτική κατασκευή της εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ ο φουσκωτός σχεδιασμός της την καθιστά εύκολη στη μεταφορά και αποθήκευση. Αποκτήστε τη σήμερα και απολαύστε το μπάρμπεκιου με φίλους και οικογένεια!
34977
5200105310430
7,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1

Το Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1 είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των εκδρομών και των ταξιδιών. Με την ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Tns, αυτό το παγουρι θα σας συνοδεύσει παντού, διατηρώντας το νερό σας δροσερό για πολλές ώρες. Η μεγάλη χωρητικότητα των 410ml εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς νερό, ενώ το μοναδικό σχέδιο με το θερμοτυπωμένο λογότυπο XL-1 θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το Tns παγουρι 410ml thermos printing xl-1 τώρα κα
Τιμή 7,37 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ WATERMELON ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζεστή καλοκαιρινή γεύση από φρέσκο καρπούζι και δροσερή μέντα σε ένα μοναδικό ηλεκτρονικό τσιγάρο που προσφέρει 600 τζούρες γεύσης. Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία vaping με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ WATERMELON ICE!
Τιμή 6,75 €

Μπωλ sahra 2,5lt dc-860

Το μπωλ Sahra 2,5lt dc-860 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας!
Τιμή 1,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Hellmann's μουστάρδα απαλή 250gr

Με την Μουστάρδα Hellmann's απαλή ανακαλύψτε τις μουστάρδες της Hellmann's για να προσδώστε περισσότερη γεύση στα φαγητά σας. Παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Τιμή 2,28 €

Jannis παστέλι με σουσάμι & μέλι 70gr

Πηγή φυτικών ινών

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για Vegans

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Ελεύθερο γαλακτοκομικών

Χωρίς συντηρητικά

Χωρίς πρόσθετα

Τιμή 1,04 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ

Με τις Alufix σακούλες τροφίμων μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για περισσότερο. Η διάσταση 28x45cm είναι ιδανική για καταψύξη, ενώ τα 25 τεμάχια που περιέχονται στη συσκευασία σας εξασφαλίζουν πολλές χρήσεις. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις Alufix σακούλες τροφίμων και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που σας προσφέρουν.

Τιμή 0,79 €

Viva χυμός κοκτέιλ 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση πορτοκάλι, μήλο και ροδάκινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να το απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €