• Nava αναδευτηρι αυγων inox 30cm 10-163-008
  • Nava αναδευτηρι αυγων inox 30cm 10-163-008

Nava αναδευτηρι αυγων inox 30cm 10-163-008

Η Nava αναδευτήρι αυγών inox 30cm 10-163-008 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα φαγητά με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στην καθημερινή σας μαγειρική εμπειρία!
34893
5205746905427
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΥΡΗΚΑ BABY ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ 1,8lit

Το ΕΥΡΗΚΑ BABY ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ 1,8lit είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων του μωρού σας. Με την προηγμένη του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά κάθε λεκέ και βρωμιά, διατηρώντας παράλληλα τα υφάσματα απαλά και φρέσκα. Επιπλέον, το ΕΥΡΗΚΑ BABY προσφέρει ευχάριστο άρωμα που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αγοράστε το τώρα και δώστε στο μωράκι σας τη φροντίδα που αξίζει!
Τιμή 9,88 €

MIGLIOR ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 405gr - (ΒΟΔΙΝΟ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η MIGLIOR ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 405gr με γεύση βοδινού και λαχανικών είναι η ιδανική επιλογή για το αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με φρέσκα υλικά υψηλής ποιότητας και μια μοναδική συνταγή που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Προσφέρει ολοκληρωμένη διατροφή και γεύση που θα τον κάνει να το λατρέψει. Αγοράστε τώρα τη MIGLIOR ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ και δώστε στον σκύλο σας την καλύτερη δυνατή διατροφή που του αξίζει.
Τιμή 0,64 €

SWIFFER DUSTER KIT ΡΟΖ + 3 ΠΑΝΑΚΙΑ LIMITED EDITION

Το Swiffer Duster Kit ΡΟΖ 3 ΠΑΝΑΚΙΑ Limited Edition είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Swiffer, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τη σκόνη και τα μικροσωματίδια από κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Μην χάσετε αυτήν την περιορισμένη έκδοση και κάντε την καθαριότητα του σπιτιού σας μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 4,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt της εταιρίας Fresh Box είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να φυλάξετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και να τα μεταφέρετε εύκολα. Το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 3,71 €
Hell ενεργειακό ποτό strong apple 250ml Hell ενεργειακό ποτό strong apple 250ml
Περιορισμένη προσφορά!

Hell ενεργειακό ποτό strong apple 250ml

Γεύση μήλο, tutti frutti, καφεϊνούχο , εμπλουτισμένο με βιταμίνες, ανθρακούχο ποτό, χωρίς αλκοόλ. Παστεριωμέν

Κανονική τιμή 0,61 € Τιμή 0,56 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Alufix σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 70x100cm 120lt 10τεμ

Οι σακούλες Alufix απορριμμάτων με κορδόνι σε μπλε χρώμα και διαστάσεις 70x100 εκατοστά είναι σχεδιασμένες για την αποτελεσματική συλλογή και απόρριψη μεγάλων ποσοτήτων απορριμμάτων. Η χωρητικότητά τους φτάνει τα 120 λίτρα, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε οικιακό ή επαγγελματικό περιβάλλον.

Τιμή 1,95 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού