• Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial
  • Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial

Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial

Το Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial είναι το ιδανικό προϊόν για ένα απολαυστικό ντους που θα σας αφήσει αναζωογονημένους και με αίσθηση φρεσκάδας. Η αντιβακτηριακή του δράση θα προστατεύσει το δέρμα σας ενώ η μοναδική του σύνθεση θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας. Αποκτήστε το Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματικά απολαυστικού ντους!
34744
8008970055985
1,73 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Stopper πορτας 2τεμ πεταλουδα

Η πεταλούδα Stopper πόρτας 2 τεμαχίων είναι ο απόλυτος φρουρός του σπιτιού σας. Με το μοναδικό του design και την αξιοπιστία της εταιρίας, το Stopper πόρτας προστατεύει το σπίτι σας από αδικαιολόγητες εισβολές. Μην αφήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας σε δεύτερη μοίρα, επενδύστε στο Stopper πόρτας και απολαύστε την ησυχία και την ασφάλεια που σας προσφέρει.
Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

Dolo λάντσεον μητ από χοιρινό 340gr

Η κονσέρβα χοιρινό Dolo παράγεται αποκλειστικά από χοιρινό και είναι τέλειο για σαλάτες, σάντουιτς αλλά και σε κυρίως γεύματα, είναι πλήρως μαγειρεμένο και έτοιμο για χρήση.

Τιμή 2,70 €

Batiste dry shampoo original 200ml

Το Batiste dry shampoo original 200ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση απορροφά γρήγορα το λίπος από τη ρίζα των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους ένα φρέσκο και ανανεωμένο look. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,66 €