• Ποτηροθηκη 4 θεσεων 100τεμ barista
  • Ποτηροθηκη 4 θεσεων 100τεμ barista

Ποτηροθηκη 4 θεσεων 100τεμ barista

Αυτή η ποτηροθήκη 4 θέσεων 100 τεμαχίων είναι ιδανική για κάθε barista που θέλει να οργανώσει τον χώρο εργασίας του με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει 4 θέσεις για ποτήρια διαφόρων μεγεθών, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια τακτοποίηση και προστασία των ποτηριών. Με το συγκεκριμένο προϊόν, οι baristas μπορούν να εντυπωσιάζουν τους πελάτες τους με την προσεγμένη παρουσίαση των ποτηριών τους και να δη?
34637
3463734637
6,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματινα δυοσμος 10gr, βαζο

Η Ματίνα δυόσμος 10gr είναι ένα προϊόν που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αρωμάτων και γεύσεων. Αφεθείτε στη φρεσκάδα του δυόσμου και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του!
Τιμή 1,15 €

ΠΟΤΗΡΙ ΜΠΥΡΑΣ PC ΔΙΑΦΑΝΟ 360ml (GC-07)(6.5X14.5cm)

Ανανεώστε την εμπειρία σας στο ποτό με το Ποτήρι Μπύρας PC Διαφανούς 360ml! Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το ποτήρι θα αναδείξει τη γεύση και το άρωμα της μπύρας σας. Με διαφανές υλικό που επιτρέπει την οπτική απόλαυση του περιεχομένου, αυτό το ποτήρι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στιλ!
Τιμή 3,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ

Το Sanitas teflon protect σφουγγαράκι είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των αντικολλητικών σκευών σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα κάνει το μαγείρεμα σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 1,31 €

Hellmann's μαγιονέζα top down 250ml

Η Hellmann's μαγιονέζα real top down 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση στα πιάτα τους. Με τη μοναδική της συνταγή και την απαλή υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Απογειώστε τις γεύσεις σας με την Hellmann's μαγιονέζα real top down 250ml και κάντε κάθε γεύμα μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 2,69 €

Ματίνα βανίλια 5x0,2gr

Η Ματίνα βανίλια 5x0,2gr είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της γεύσης βανίλιας. Με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη γεύση. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας και δώστε μια νότα γλυκύτητας στη ζωή σας. Αγοράστε τώρα τη Ματίνα βανίλια 5x0,2gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,52 €

Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας ροδακίνου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα ροδακίνου παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των ροδακίνων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €