• Ρολο περιτυλιγματος 2m x 70cm
  • Ρολο περιτυλιγματος 2m x 70cm

Ρολο περιτυλιγματος 2m x 70cm

Αγοράστε το ρολό περιτυλίγματος 2m x 70cm και δώστε στα δώρα σας μια ξεχωριστή εμφάνιση. Προστατέψτε τα δώρα σας με στυλ και κομψότητα. Ιδανικό για κάθε περίσταση, αυτό το ρολό περιτυλίγματος θα κάνει τα δώρα σας να ξεχωρίσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε μια ιδιαίτερη νότα στα δώρα σας, αγοράστε το τώρα!
33994
8202202160014
1,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MOUFFLON SPIRAL ΦΙΔΑΚΙ 10 ΣΠΕΙΡΕΣ 125GR

Ανακαλύψτε τον μοναδικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό του MOUFFLON SPIRAL ΦΙΔΑΚΙ 10 ΣΠΕΙΡΕΣ 125GR και απογειώστε την εμπειρία σας στο μαγείρεμα! Με την απίστευτη ποιότητα και αντοχή του, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με τα αποτελέσματά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να γίνετε ο σεφ που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 1,11 €

Tulip καραμελες 1kg charleston / τριανταφυλλο

Οι Tulip καραμέλες Charleston 1kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να γευτείτε τη γλύκα του τριαντάφυλλου σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το αρωματικό άρωμα αυτών των καραμελών, που θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο λουλούδια και γλυκές αναμνήσεις. Αποκτήστε τώρα τις Tulip καραμέλες Charleston 1kg και αφήστε τις γεύσεις να σας κατακτήσουν!
Τιμή 5,86 €
OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ.
Περιορισμένη προσφορά!

OMO ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 45μεζ. (2,25 lit) - (ΛΕΒΑΝΤΑ)

Το OMO υγρό πλυντηρίου με άρωμα λεβάντας είναι η ιδανική λύση για ένα καθαρό και φρέσκο αποτέλεσμα στα ρούχα σας. Η προηγμένη τεχνολογία του OMO εξασφαλίζει αποτελεσματικό και βαθύ καθάρισμα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα υφάσματα. Αφήστε τη μαγεία της λεβάντας να αγκαλιάσει τα ρούχα σας και να δημιουργήσει ένα αίσθημα φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το OMO υγρό πλυντηρίου τώρα και απολαύστε καθαρά και μυρωδάτα ρούχα κάθε φορά που τα φο
Κανονική τιμή 6,19 € Τιμή 5,51 €
  • -0,68 €
  • -0,68 €

Καροτσι επαγγελματικο διπλο σετ

Αυτό το επαγγελματικό διπλό σετ καροτσιοϰάθε χρήστης θα το βρει απαραίτητο για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ευέλικτο σχεδιασμό, αυτό το καρότσι θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν για τις ανάγκες σας!
Τιμή 60,25 €

ΠΕΤΣΕΤΑ LAVETES ΜΑΥΡΗ 100% BAΜΒAKI (30x30cm) (4τεμ) 480gr.

Η μαύρη πετσέτα Lavetes 100% βαμβακερή με διαστάσεις 30x30cm και βάρος 480gr είναι ιδανική για κάθε χρήση στο μπάνιο σας. Η υψηλή ποιότητα και η απαλότητα του υλικού θα σας κάνουν να νιώσετε απόλυτα άνετα και χαλαρωμένοι κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια ευχάριστη εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 2,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active roses 2x50ml

Η Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml θα μεταμορφώσει την τουαλέτα σας σε ένα αρωματικό κήπο γεμάτο ρόδα. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει τις ακαθαρσίες και αφήνει ένα μακράς διάρκειας άρωμα που θα κάνει το μπάνιο σας να αναζωογονηθεί. Αποκτήστε το Bref power active μπλοκ τουαλέτας roses 2x50ml τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα.
Τιμή 2,35 €

Κύκνος τομάτα τριμμένη φιάλη 680ml

Τομάτες ελληνικές, περασμένες από τον τρίφτη που διατηρούν όλη τη νοστιμιά της φρεσκοτριμμένης τομάτας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για σάλτσες αλλά και για την παρασκευή πολλών φαγητών όπως κοκκινιστά, ζυμαρικά και λαδερά

Τιμή 1,84 €

Ματίνα κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Matina σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,90 €