• Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate color 38τεμ
  • Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate color 38τεμ

Skip ταμπλέτες πλυντηρίου ρούχων ultimate color 38τεμ

Οι Skip κάψουλες 38τεμ trio 802gr, color είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα και απαλότητα στα ρούχα σας. Η εύκολη χρήση τους και η μακρά διάρκειά τους τις καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε καθαρά και φρέσκα ρούχα με κάθε πλύσιμο.
33928
8720181378881
11,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΕΡΙ Τ80 luxe

Το ΚΕΡΙ Τ80 luxe είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας και χαλάρωσης στον χώρο σας. Με την εκλεπτυσμένη του μυρωδιά, θα ταξιδέψετε σε έναν κόσμο αισθήσεων και απόλαυσης. Αποκτήστε το ΚΕΡΙ Τ80 luxe τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας!
Τιμή 2,18 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ MIXED BERRIES 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε την απαλή γεύση των φρούτων του δάσους με το VAK ηλεκτρονικό τσιγάρο Mixed Berries. Με 20mg νικοτίνης και χωρητικότητα 2ml, προσφέρει 600 τζούρες απόλαυσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος!
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

London πιρούνι γλυκού ανοξείδωτο ασημί 1τεμ

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του London πιρούνι γλυκού από ανοξείδωτο ατσάλι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το πιρούνι είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με το London πιρούνι γλυκού από την εταιρία London.
Τιμή 0,67 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,51 €

Misko κανελόνια 500gr

Για εσάς που δεν τα πάτε καλά με τους χρόνους βρασμούς και τις κατσαρόλες, αυτό το είδος ζυμαρικού θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη! Στον φούρνο πάντα, η φαρδιά ζύμη τους τυλίγεται υπέροχα γύρω από σάλτσα κιμά ή σπανάκι ή τυριά ή..οτιδήποτε άλλο βάλει ο νους σας και σας χαρίζει αμέτρητους γευστικούς συνδυασμούς! Eγκλωβίστε μέσα τους όλα τα αποθέματα μαγειρικής φαντασίας που έχετε και… καλή απόλαυση!

Τιμή 1,45 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €

Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg

Η Simba γατοτροφή κροκέτα με κοτόπουλο 2kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο κοτόπουλο ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, αυτή η γατοτροφή προσφέρει υψηλή διατροφική αξία και γεύση που θα λατρέψει η γάτα σας. Η ποιότητα και η αξιοπιστία της εταιρίας Simba εξασφαλίζουν ότι το προϊόν αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας. Αγοράστε τώρα και χαρίστε στη γάτα σας μια υγιή και νόστιμη ?
Τιμή 4,65 €