• ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)
  • ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)

ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)

Το ΚΑΠΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑ 14-16oz (100τεμ.) - (D90-1) (ΛΕΥΚΗ) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα. Με το λευκό χρώμα του και την ελληνική ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την τέλεια προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες.
37565
5202511602024
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αρωματικο ντουλαπας διαφανες κεδροσ

Η απόλυτη λύση για να διατηρήσετε τα ρούχα σας φρέσκα και αρωματισμένα! Το διαφανές κεδροσ Αρωματικό ντουλάπας είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας απαλά και αρωματισμένα με τον φρέσκο και φυσικό άρωμα του κεδρού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας σε κάθε ντουλάπα σας!
Τιμή 0,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol κρεμοσάπουνο με αντλία original 250ml

Το Dettol κρεμοσάπουνο 250ml είναι ένα απολυμαντικό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι που προστατεύει την υγεία σας. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει το αρχικό Dettol αντισηπτικό για αποτελεσματική προστασία από τα μικρόβια. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αφήνει το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο.
Τιμή 1,69 €

Haribo ζελεδάκια exotix 100gr

Οι Haribo ζελεδάκια exotix 100gr της εταιρίας Haribo είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με την εξωτική νότα! Με μια πλούσια γεύση που ξεχωρίζει και μια υφή που λιώνει στο στόμα, αυτά τα ζελεδάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,97 €

Κύκλωψ καλάθι για μανταλάκια

Ένα καλάθι για μανταλάκια από την εταιρεία Κύκλωψ είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό αξεσουάρ που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να μεταφέρετε και να διατηρείτε τα μανταλάκια σας τακτοποιημένα. Τα μανταλάκια είναι μικρά και εύκολα χάνονται, οπότε ένα καλάθι για μανταλάκια σας βοηθά να τα κρατάτε οργανωμένα.

Τιμή 1,21 €

Τζούλια γεωργιάδη ροζέ ημίγλυκος οίνος 500ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης με τον ροζέ ημίγλυκο οίνο Τζούλια Γεωργιάδη. Μια εκλεπτυσμένη επιλογή που θα σας ταξιδέψει με τη φρουτώδη αρωματικότητά του και την απαλή γεύση του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τις στιγμές σας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του εξαιρετικού οίνου.
Τιμή 2,64 €

Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr

Τα Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με μια δόση πρωτοτυπίας. Με την αγνή γεύση τζατζικιού, αυτά τα πατατάκια θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τα Pringles passport τζατζίκι να σας καθηλώσουν και να σας κάνουν να τα αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,42 €