• Zero καραμελες 32gr ευκαλυπτος & μελι 0% ζαχαρη
  • Zero καραμελες 32gr ευκαλυπτος & μελι 0% ζαχαρη

Zero καραμελες 32gr ευκαλυπτος & μελι 0% ζαχαρη

Απολαύστε το μοναδικό γευστικό συνδυασμό των Zero καραμελών με ευκάλυπτο και μέλι, χωρίς καθόλου ζάχαρη! Μια απόλαυση για τις γευστικές σας αισθήσεις που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τώρα το πακέτο με 12 τεμάχια και απολαύστε την γεύση τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε!
33879
5201583085964
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ

Η ΝΟΥΝΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ με 7 ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΜΠΑΝΑΝΑ/ΓΑΛΑ) 300gr -20Λ είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς μας φίλους! Με γεύση μπανάνας και γάλα, αυτή η κρέμα θα κάνει το πρωινό τους ακόμα πιο νόστιμο και θρεπτικό. Δοκιμάστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,60 €

Uniglass 53512 ποτηρι γυαλινο ουισκι status 24,5cl 12τεμ

Απολαύστε το ποτήρι γυαλίνο ουίσκι Status 24,5cl της Uniglass 53512 και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτό σας. Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν το ποτό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας στις επόμενες σας συγκεντρώσεις!
Τιμή 12,21 €

Tns σφουγγαρι κουζινας με θηκη σιλικονης gp-125

Το Tns σφουγγαρι κουζινας με θηκη σιλικονης gp-125 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Η ειδική θήκη σιλικόνης του σφουγγαριού εξασφαλίζει την αποτελεσματική αφαίρεση των λεκέδων και των λίπων, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από τυχόν τραυματισμούς. Με το Tns σφουγγαρι κουζινας η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακ
Τιμή 1,07 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΕΛΑ 13G

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΕΛΑ 13G είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα της μαστίχας με τη ζεστασιά της κανέλας. Με μια μόνο γεύση, μπορείτε να ταξιδέψετε στους αρωματικούς δρόμους της Μεσογείου. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 0,81 €

Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml

Το Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml είναι η ιδανική επιλογή για άνδρες που αναζητούν ένα απαλό και δροσερό after shave. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος περιποιείται απαλά το ευαίσθητο δέρμα μετά το ξύρισμα, προσφέροντας ανακούφιση και ενυδάτωση. Αποκτήστε την αίσθηση δροσιάς και προστασίας που χρειάζεστε με το Nivea after shave balsam cooling sensitive 100ml.
Τιμή 6,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Deviltop ποντικοφάρμακο σε πάστα 150gr

Η DEVILTOP ΠΑΣΤΑ 150gr. είναι το τέλειο δόλωμα για ποντίκια που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτά τα ενοχλητικά εντόματα. Με την ισχυρή του σύνθεση, τα ποντίκια θα τραβηχτούν αμέσως και θα εξαφανιστούν από τον χώρο σας. Αγοράστε τώρα το DEVILTOP ΠΑΣΤΑ 150gr. και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο χωρίς ποντίκια.
Τιμή 2,92 €

Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr

Το Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Με φρέσκο λεμόνι και αφράτη ζύμη, αυτό το πιτάκι θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του Φαίδων λεμονοπιτάκι 50gr!
Τιμή 0,69 €

Sudocrem ενυδατική υποαλλεργική κρέμα 250gr

Ήπια κρέμα που καταπραΰνει και αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς του βρεφικού δέρματος από την πάνα (σύγκαμα), αλλά και κοψίματα, εκδορές, ήπια εγκαύματα, ήπια εγκαύματα από τον ήλιο και χιονίστρες. Μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης και έχει επουλωτικές ιδιότητες.

Τιμή 14,27 €

Ζωγράφος φρουκτόζη 200gr

Ως φυσικό προϊόν, η φρουκτόζη είναι μιάμιση φορά γλυκύτερη από τη ζάχαρη, οπότε καταναλώνεται σε μικρότερη ποσότητα, παρέχοντας μέχρι και 45% λιγότερες θερμίδες. Μπορεί να αντικαταστήσει την ζάχαρη. Κρατάει τα γλυκύσματα φρέσκα για περισσότερο χρόνο.

Τιμή 1,66 €