• Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο almond & milk
  • Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο almond & milk
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPalmolive

Palmolive σαπουνi 90gr 3+1 δωρο almond & milk

Αφράτο σαπούνι Palmolive 90gr που αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Η μοναδική σύνθεση με αμυγδαλέλαιο και γάλα θα σας χαρίσει μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Αποκτήστε τώρα το Palmolive σαπούνι 90gr και απολαύστε την ποιότητα και τη φρεσκάδα που σας αξίζει.
33651
8714789699110
1,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)

Το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3 1ΔΩΡΟ) είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Με την απαλή του σύνθεση βασισμένη στη γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, ενώ το άρωμά του αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τώρα το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και απαλότητας.
Τιμή 1,96 €

Proderm υγρο πιατων 500ml

Το Proderm υγρό πιάτων 500ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Η μοναδική του σύνθεση απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από την ξηρότητα. Με το Proderm υγρό πιάτων η καθημερινή σας φροντίδα των πιάτων θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Bispol κερί διαρκείας λευκό 52 ωρών p200

Το κερί διαρκείας Bispol λευκό 52 ωρών με μέγεθος p200 είναι ένα υψηλής ποιότητας κερί που προσφέρει μακρά διάρκεια καύσης και ευχάριστο άρωμα. Ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιστάσεις και είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Τιμή 1,43 €

Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr

Το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη πιπεριού, το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο θα προσθέσει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,20 €

Sidirela πάτοι υποδημάτων γυναικείοι ανατομικοί one size για 38-41

Οι Sidirela πάτοι υποδημάτων γυναικείοι ανατομικοί one size είναι η ιδανική επιλογή για άνεση και στυλ. Με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και απόλυτη εφαρμογή σε μεγέθη 38-41, οι πάτοι Sidirela θα σας προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεστε καθημερινά. Αποκτήστε τους τώρα και αναδείξτε το στυλ και την άνεσή σας σε κάθε βήμα!
Τιμή 3,37 €

Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιλαμβάνει σοκολάτα γάλακτος για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,42 €

Ωμέγα ρύζι basmati 500gr

Φυσικά αρωματικό και εξαιρετικά γευστικό, το ρύζι Basmati ΩΜΕΓΑ από την Ινδία χαρίζει μια μοναδική εμπειρία γεύσης.

Τιμή 2,64 €