• Παγοδοχειο φ9,5cm υ9,5cm ιβ005
  • Παγοδοχειο φ9,5cm υ9,5cm ιβ005

Παγοδοχειο φ9,5cm υ9,5cm ιβ005

Ανανεωτικό παγοδοχείο με μοντέρνο σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος για κάθε ψυγείο. Διατηρεί τον πάγο σας ανανεωμένο και δροσερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικιακή κουζίνα και για κάθε επαγγελματική χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε δροσερά ποτά όλη μέρα!
33397
8904002731691
4,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lactacyd για ευαισθητες περιοχες 200ml protezione attiva antibatterico

Το Lactacyd για ευαίσθητες περιοχές 200ml προσφέρει προστασία από τα βακτήρια και είναι ιδανικό για την ευαίσθητη περιοχή. Αποκτήστε το τώρα και νιώστε φρέσκια και προστατευμένη κάθε μέρα!
Τιμή 2,46 €

Uniglass 53038 ποτηρι whisky marocco 27cl 12τεμ

Το ποτήρι whisky Marocco 27cl της Uniglass είναι ο τέλειος σύντροφος για τις στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Με κομψό design και χωρητικότητα 27cl, απογειώνει την εμπειρία σας με το αγαπημένο σας ποτό. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 12 τεμαχίων και απολαύστε την ποιότητα και την αισθητική της Uniglass σε κάθε ποτήρι.
Τιμή 11,70 €

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ λεμονι

Οι Zero καραμέλες με γεύση λεμόνι είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα φρέσκο και γλυκό γεύση. Με την πλούσια γεύση του λεμονιού και την απαλή υφή των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τις Zero καραμέλες με λεμόνι και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 11,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml είναι η ιδανική λύση για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τους προσφέρετε τη φροντίδα που χρειάζονται. Η εξαιρετική σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θραύση και το σπάσιμο. Αποκτήστε απαλά, λεία και υγιή μαλλιά με το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,86 €

Polybag σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο3 30x40cm 25τεμ της εταιρίας Polybag είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη διατήρηση των τροφίμων σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικές και ασφαλείς για την τροφή σας. Με μέγεθος 30x40cm, προσφέρουν επαρκή χωρητικότητα για τα τρόφιμα σας. Αποκτήστε τις σήμερα και διατηρήστε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή.
Τιμή 0,51 €

Μακεδονικό ξύδι special 360ml

Ξίδι της εταιρείας Μακεδονικό, το οποίο παράγεται από κόκκινο κρασί και είναι ιδανικό για σαλάτες, όσπρια ή χοιρινό κρέας. Το οξικό οξύ που περιέχει το ξίδι επιβραδύνει την πέψη των υδατανθράκων και αυξάνει την απορρόφηση της γλυκόζης. Η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μικρότερες ποσότητες γλυκόζης στο αίμα και διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν το σώμα από βλάβες του δέρματος και μολύνσεις. Επίσης ωφελεί την υγεία της καρδιάς και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, προλαμβάνει τη φλεγμονή και τη δημιουργία θρόμβων και ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση.

Τιμή 0,35 €

Nescafe gold cappuccino στιγμιαίος καφές sticks 10x14gr

Ανακαλύψτε τον NESCAFÉ® GOLD Cappuccino! Ένα αρμονικά καβουρδισμένο χαρμάνι καφέδων Arabica και Robusta με λεπτοαλεσμένους κόκους καφέ, μεστό σώμα, βελούδινη κρέμα και απολαυστική γεύση. Ένας καραμελένιος πειρασμός στο φλιτζάνι σου με πλούσια κρέμα και μοναδικό άρωμα σε έναν καφέ που απογειώνει τις αισθήσεις.

Τιμή 3,31 €