• Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c
  • Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c

Αποκτήστε το εντυπωσιακό πιάτο ρηχό επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c από την εταιρία Tns και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψότητα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή ειδικές περιστάσεις, αυτό το πιάτο θα κλέψει την παράσταση και θα δώσει λάμψη στο τραπέζι σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.
32987
5204558399004
2,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΥΧΕΡΗ (29x40cm) - (SPIDERMAN) (508283)

Ζωηρά χρώματα και μοναδικός σχεδιασμός που θα κάνει το παιδί σας να νιώθει σαν ένας αληθινός ήρωας! Η σακούλα τύχης με θέμα τον Spiderman είναι ο τέλειος σύντροφος για την καθημερινή του δραστηριότητα. Με διαστάσεις 29x40cm, είναι ιδανική για τη μεταφορά των αγαπημένων του παιχνιδιών, βιβλίων ή μικρών αντικειμένων. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σακούλα τύχης Spiderman και κάντε το παιδί σας να αισθανθεί σαν πραγματικός ήρωας!
Τιμή 2,74 €

Θηκη για μαχαιροπιρουνα inox 10x11cm

Η θήκη για μαχαιροπίρουνα inox 10x11cm είναι ο απαραίτητος σύντροφος στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση στον χώρο σας. Με διαστάσεις 10x11cm, είναι η ιδανική λύση για να οργανώσετε τα μαχαιροπίρουνά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε τη θήκη αυτή και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με ένα αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα πολυ
Τιμή 3,05 €

Ξυλινο πιρουνακι διαινα 8,5cm 1000τεμ

Το ξύλινο πιρούνακι διαίνα 8,5cm 1000 τεμάχια είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την πρακτικότητά του. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα σας!
Τιμή 5,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Nestle μπάρες δημητριακών fitness με σοκολάτα και μπανάνα 6x23,5gr

Οι Nestle μπάρες δημητριακών fitness σοκολάτα και μπανάνα 6x23,5gr είναι η ιδανική λύση για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ! Η γλυκιά σοκολάτα συνδυάζεται με τη φρουτώδη γεύση της μπανάνας, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει. Απολαύστε τις Nestle μπάρες δημητριακών fitness σοκολάτα και μπανάνα οπουδήποτε και οποτεδήποτε, για ένα γευστικό σνακ γεμάτο ενέργεια!

Τιμή 3,55 €

Vincinni γκοφρέτες με γάλα & κακάο 160gr

Οι Vincinni γκοφρέτες με γάλα και κακάο 160γρ είναι ένα νόστιμο γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni. Αυτές οι γκοφρέτες συνδυάζουν την τραγανή υφή με την γεύση του γάλακτος και του κακάο, προσφέροντας μια ευχάριστη γευστική εμπειρία.

Τιμή 0,83 €

Every Day σερβιετάκια fresh normal 20τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC (Κωδικός αδείας FSC C118785). Διακριτικά αρωματισμένα για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Δερματολογικά ελεγμένα. Τα πρώτα που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Σε ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία 20 τεμαχίων.

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια, κανονικού μεγέθους, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Με έξτρα στεγνό κάλυμμα. Διακριτικά αρωματισμένα για μοναδική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Σε ατομική συσκευασία για υγιεινή προστασία και διακριτικότητα στη μεταφορά. Τα πρώτα που συνέστησε η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος. Δερματολογικά ελεγμένα. Παράγονται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 20 τεμαχίων.

Τιμή 1,16 €

PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3+1ΔΩΡΟ)

Το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ 125gr. ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ - (ΚΙΤΡΙΝΟ) (3 1ΔΩΡΟ) είναι ο ιδανικός σύντροφος για την καθημερινή σας περιποίηση. Με την απαλή του σύνθεση βασισμένη στη γλυκερίνη, καθαρίζει απαλά το δέρμα σας, ενώ το άρωμά του αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αποκτήστε τώρα το PAPOUTSANIS ΣΑΠΟΥΝΙ και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και απαλότητας.
Τιμή 1,96 €