• Maggi ζωμος 120gr, βοδινο
  • Maggi ζωμος 120gr, βοδινο

Maggi ζωμος 120gr, βοδινο

Ο Maggi ζωμός 120gr βοδινού είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας Maggi, αυτός ο ζωμός θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε τη γεύση του βοδινού Maggi ζωμού σε κάθε μαγείρεμα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τις μοναδικές γεύσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε.
32933
8585002443465
2,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΚΑΡΟΤΟ)

Η Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα 400gr με κοτόπουλο και καρότο είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και ζουμερά καρότα, αυτή η συνταγή θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Προσφέρει ολοκληρωμένη διατροφή και γεύση που θα κερδίσει την καρδιά του σκύλου σας. Αγοράστε τώρα τη Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα και χαρίστε στον τετράποδο φίλο σας μια γευστική εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη.
Τιμή 2,30 €

Tns φορμες για μπισκοτα 4 σχεδια iron-bs-12pcs

Οι Tns φόρμες για μπισκότα 4 σχέδια iron-bs-12pcs είναι η τέλεια λύση για τη δημιουργία υπέροχων μπισκότων στο σπίτι. Με τέσσερα μοναδικά σχέδια και 12 τεμάχια, αυτές οι φόρμες θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά μπισκότα που θα ενθουσιάσουν τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τις τώρα και αναδείξτε τον μάγο της αρτοποιίας μέσα σας!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas διαφανής μεμβράνη 30m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 1,58 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 0,54 €

Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m

Το αντικολλητικό χαρτί Vileda 8m είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με μήκος 8 μέτρων, διαθέτει υψηλή ποιότητα και απόδοση. Ξεχάστε τις ανησυχίες σας για το κολλημένο φαγητό στην κατσαρόλα σας και απολαύστε το μαγείρεμα χωρίς να ανησυχείτε. Αγοράστε το Vileda αντικολλητικό χαρτί 8m τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 3,00 €