• Tns χαλακι γουνα 60x90cm normal shape rug-90
  • Tns χαλακι γουνα 60x90cm normal shape rug-90
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns χαλακι γουνα 60x90cm normal shape rug-90

Ανανεωτικό, μοντέρνο χαλάκι γούνας 60x90cm από την Tns. Με μοναδικό design και χρώματα που ξεχωρίζουν, αυτό το χαλάκι θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Απολαύστε την απαλότητα και την ποιότητα που προσφέρει η Tns με αυτό το υπέροχο χαλάκι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στιλ και ποιότητα.
31796
5204558398144
10,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Θερμος 750ml

Η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τον καφέ σας ζεστό για πολλές ώρες! Με χωρητικότητα 750ml, αυτός ο θερμός είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε μετακίνηση. Ελαφρύς, ανθεκτικός και εύκολος στη χρήση, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε τον αγαπημένο σας ρόφημα παντού και πάντα!
Τιμή 8,12 €

ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ (32gr.x12τεμ.) - (ΚΕΡΑΣΙ 0% ΖΑΧΑΡΗ)

Οι ZERO ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ με γεύση ΚΕΡΑΣΙ και 0% ΖΑΧΑΡΗ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση χωρίς την προσθήκη περιττών θερμίδων. Με την απαλή γεύση του κερασιού, αυτές οι καραμέλες θα σας καταπλήξουν με τον απαλό τους χαρακτήρα και την ανεπανάληπτη γεύση τους. Απολαύστε τις χωρίς ενοχές και απολαύστε την γεύση του κερασιού χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση!
Τιμή 11,44 €

Χαρτ/λες βεζεταλ μπουγατσασ 12x22cm 10kg

Η βεζεταλ μπουγάτσα είναι ένα νόστιμο και τραγανό γλυκό που θα σας καταπλήξει με τη γεύση του. Με τις μικροσκοπικές του διαστάσεις 12x22cm, είναι ιδανικό για να το απολαύσετε μόνοι σας ή να το μοιραστείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τα 10kg βάρος του, είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε μια γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη. Αγοράστε τώρα το Χαρτ/λες βεζεταλ μπουγατσασ και απολαύστε την από?
Τιμή 40,80 €

VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ (110x130cm)

Το VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε το σιδέρωμα σας γρήγορο και εύκολο. Με διαστάσεις 110x130cm, αυτό το σιδερόπανο θα καλύψει με άνεση μεγάλες επιφάνειες, εξασφαλίζοντας ομαλό και γρήγορο σιδέρωμα. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του υφάσματος θα σας ενθουσιάσει, ενώ η εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση του σιδερόπανου θα κάνει την εργασία σας ακόμη πιο αποτελεσματική. Αποκτήστε το VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ τώρα και
Τιμή 10,04 €

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80)

TNS ΠΙΑΤΟ ΦΡΟΥΤΟΥ OPAL 8cm - (LBP80) είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό πιάτο φρούτου που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτικότητά του. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το πιάτο φρούτου OPAL θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στο τραπέζι σας. Με διάμετρο 8 εκατοστά, είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας φρούτα με στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που θα ξεχωρίσει!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Always ultra σερβιέτες night 7τεμ

Η Always Ultra Night με φτερά συνιστάται για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, αφού προσφέρει έως και 100% προστασία, που προσαρμόζεται στο σώμα και τη ροή σας, ώστε να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε σας κίνηση. Διαθέτουν τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών, σύστημα Flex & Fit, που κρατά τη σερβιέτα στη θέση της, και τζελ, που δεν επιτρέπει διαρροές.

Τιμή 1,75 €

Kinder bueno 5x43gr

Το Kinder Bueno 5x43gr είναι η τέλεια λύση για εσάς που αναζητάτε γλυκό και τραγανό σνακ για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική γεύση της καστανής κρέμας και της νουγκάτας, το Kinder Bueno θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση του Kinder Bueno και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις.
Τιμή 5,23 €

ΟΛΥΜΠΟΣ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ 250gr. με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα και ανακαλύψτε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Η πλούσια σοκολάτα σε συνδυασμό με τα θρεπτικά αμύγδαλα, θα σας προσφέρουν μια απολαυστική γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε τον ΟΛΥΜΠΟ ΧΑΛΒΑΣ και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε δοση.
Τιμή 2,63 €

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι καραβάκι 25τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα ποτήρια σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοναδικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η ποτηροθήκη θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε φιλοξενία. Αποκτήστε τώρα την ποτηροθήκη και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει!
Τιμή 2,72 €

Σφουγγάρι μπάνιου πλάτης με λαβή

Το σφουγγάρι μπάνιου πλάτης με λαβή είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο σφουγγάρι που σας επιτρέπει να καθαρίσετε και να απαλύνετε την πλάτη σας με ευκολία. Η κύρια χαρακτηριστική διαφορά του από άλλα σφουγγάρια είναι η παρουσία μιας επέκτασης ή λαβής που σας βοηθά να φτάσετε στις πιο δύσκολα προσβάσιμες περιοχές της πλάτης σας.

Τιμή 2,69 €