• Tns θερμος 500ml 4 χρωματα 116
  • Tns θερμος 500ml 4 χρωματα 116
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns θερμος 500ml 4 χρωματα 116

Ο θερμός Tns 500ml 4 χρωμάτων 116 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ευκολία χρήσης, αυτός ο θερμός θα σας συνοδεύει παντού. Με τη δυνατότητα να διατηρεί τη θερμοκρασία των ροφημάτων σας για πολλές ώρες, θα απολαμβάνετε πάντα φρέσκο και ζεστό ποτό. Επιλέξτε τον θερμό Tns τώρα και απολαύστε την κορυφαία ποιότητα και απόδοση που σας προσφέρει!
31618
5204558459029
7,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

RICE UP ΤΣΙΠΣ ΟΛΙΚΗΣ 60gr. - (ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ & ΞΥΔΙ)

Ανακαλύψτε τη γεύση και την υγεία με τα RICE UP τσιπς ολικής με θαλασσινό αλάτι και ξύδι! Μια νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ που θα ικανοποιήσει τις γευστικές τους ανάγκες. Απολαύστε τη γεύση της θάλασσας και το άρωμα του ξυδιού σε κάθε δαγκωνιά, και ανανεώστε τις επιλογές σας με τα RICE UP τσιπς ολικής!
Τιμή 0,95 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 5oz kraft 50τεμ

Ένα υπέροχο και πρακτικό χαρτίνο κύπελο παγωτού 5oz kraft 50τεμ που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με άνεση και στυλ! Ιδανικό για κάθε είδους εκδηλώσεις και πάρτι, αυτό το κύπελο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να απολαύσετε το παγωτό σας με στυλ!
Τιμή 1,85 €

ΞΥΔΙ BALSAMICO 4kg

Το ΞΥΔΙ BALSAMICO 4kg είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση και πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση του, το ΞΥΔΙ BALSAMICO 4kg θα κάνει τις γεύσεις σας να ξεχωρίζουν και θα κερδίσει τις καρδιές όσων το δοκιμάσουν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 9,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία μελιτζάνες ιμάμ 280gr

Μελιτζάνες Ιμάμ που μπορούν να καταναλωθούν κατευθείαν από την συσκευασία. Ένα μοναδικό παραδοσιακό πιάτο που ταιριάζει με όλα τα φαγητά σαν ορεκτικό / συνοδευτικό. Με βάση τη γλυκόπικρη νοστιμιά της τσακώνικης μελιτζάνας στην εποχή της, που δένει με την αυθάδη τσαχπινιά του κρεμμυδιού και συμπλήρωμα τους οικείους γευστικούς τόνους από ντομάτα, μαϊντανό και τυρί, σε μια σύνθεση με καταλύτη το ελαιόλαδο.

Τιμή 2,53 €

Economy πιάτα μιας χρήσεως 15cm 20τεμ

Τα Economy πιάτα μιας χρήσης 15cm 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε είδους εκδήλωση. Με την απλή τους σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή τους, τα πιάτα αυτά θα κάνουν τη διακόσμηση του τραπεζιού σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την άνεση του να μην χρειάζεται να πλένετε πιάτα μετά από κάθε εκδήλωση, καθώς τα Economy πιάτα είναι μιας χρήσης. Αποκτήστε τα τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,37 €

Farcom biosar σαμπουάν neutro 3,5lt

Το FARCOM BIOSAR SHAMPOO NEUTRO είναι μια καλή επιλογή για όσους ψάχνουν ένα απλό και ουδέτερο σαμπουάν χωρίς προσθήκη αρωμάτων ή χρωστικών, κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα και μαλλιά.

Τιμή 6,11 €

Spark wc υγρό τουαλέτας με ενεργό χλώριο φρεσκάδα πεύκου 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης σε παχύρρευστη μορφή της εταιρείας Spark, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Η δράση του διαρκεί περισσότερο, χάρη στην παχύρρευστη σύνθεση του.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,43 €