• Sanex roll-on sensitive 50ml
  • Sanex roll-on sensitive 50ml

Sanex roll-on sensitive 50ml

Το Sanex roll-on sensitive 50ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που προσφέρει προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στην ερεθισμένη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε το Sanex roll-on sensitive 50ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας κάθε μέρα.
31590
8714789762906
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Soflan 900ml color

Η Soflan 900ml color της εταιρίας Soflan είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα προστατεύσετε από τη φθορά του χρόνου. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Soflan 900ml color θα κρατήσει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,03 €

TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (SPONGE25G-23)

Το TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινή σας περιποίηση. Με μοναδικό σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το σφουγγάρι θα σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφαιρεί απαλά τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντας το απαλό και λαμπερό. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 0,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt

Το Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Alfa super energy πολυκαθαριστικό 1lt τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!

Τιμή 2,07 €

Lux-plast σακουλα γραφειου wc 20τεμ 48x50cm

Η Lux-plast σακούλα γραφείου wc 20τεμ 48x50cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γραφείο. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Lux-Plast, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι σακούλες αυτές θα κρατήσουν τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ανεπιθύμητη ανακύκλωση να σας ενοχλεί πλέον, αγοράστε τώρα τις Lux-plast σακούλες γραφείου wc και απολαύστε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο εργασίας.
Τιμή 0,27 €

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 16oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 473ml. Διατίθενται σε καφέ χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 473ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,76 €

Arion food δημητριακά νιφάδες από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης 2kg

Οι νιφάδες δημητριακών Arion food από ρύζι και σιτάρι ολικής άλεσης 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό πρωινό γεύμα. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για μια δυναμική μέρα. Αφήστε τις γεύσεις των Arion food να σας ταξιδέψουν και να σας κάνουν να νιώσετε ότι κάνετε την καλύτερη επιλογή για τη διατροφή σας. Αποκτήστε τώρα τις νιφάδες δημητριακών Arion food και απολαύστε την ποιότητα και τη γεύ?
Τιμή 11,77 €

Pantene σαμπουάν clarifying για μαλλιά με τάση λιπαρότητας 400ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Βαθύς Καθαρισμός καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V για ενδυνάμωση. Ελαφριά σύνθεση που καθαρίζει σε βάθος, για όλους τους τύπους μαλλιών, για απίστευτα καθαρά μαλλιά χωρίς βάρος. Το σαμπουάν καθαρισμού προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά σας: ανανεώνει τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες αφαιρώντας τη λιπαρότητα, του καθημερινούς ρύπους και τα κατάλοιπα των προϊόντων styling, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, όμορφα και με υγιή εμφάνιση.

Τιμή 3,79 €