• Αρωματικο ντουλαπας διαφανες κεδροσ
  • Αρωματικο ντουλαπας διαφανες κεδροσ

Αρωματικο ντουλαπας διαφανες κεδροσ

Η απόλυτη λύση για να διατηρήσετε τα ρούχα σας φρέσκα και αρωματισμένα! Το διαφανές κεδροσ Αρωματικό ντουλάπας είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας απαλά και αρωματισμένα με τον φρέσκο και φυσικό άρωμα του κεδρού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας σε κάθε ντουλάπα σας!
30958
5202290000882
0,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαίδων γυαλάκια σφολιάτας νηστίσιμα 200gr

Τα Φαίδων γυαλάκια σφολιάτας νηστίσιμα 200gr είναι ιδανικά για όσους αναζητούν ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα, συνοδεύοντας τον καφέ σας ή ως γευστικό κομμάτι σε ένα γεύμα. Αποκτήστε τα Φαίδων γυαλάκια σφολιάτας νηστίσιμα 200gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,18 €

Purina adventuros σκυλοτροφη strips 90gr, ελαφι

Τα Purina Adventuros σκυλοτροφη strips 90γρ είναι η τέλεια λύση για τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με γεύση ελαφιού, αυτά τα λαχταριστά strips θα κάνουν τον σκύλο σας να αισθανθεί ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Απολαύστε την ποιότητα της Purina και δώστε στον σκύλο σας ένα υγιές και νόστιμο σνακ που θα λατρέψει.
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Logo tape διαφανής ταινία ζελοτέιπ 12mm x 33m

Η διαφανής ταινία ζελοτέιπ Logo tape 12mm x 33m είναι η ιδανική λύση για κάθε σας ανάγκη συσκευασίας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα παραμείνουν ασφαλή και καλά προστατευμένα. Αποκτήστε τη Logo tape τώρα και δώστε στη συσκευασία σας το επαγγελματικό και προσεγμένο αποτέλεσμα που αξίζει.
Τιμή 0,53 €

Nestle δημητριακά fitness ολικής άλεσης 375gr

Τα δημητριακά FITNESS προσφέρουν ενέργεια στον οργανισμό καθώς παρασκευάζονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Είναι ιδανικά για πρωινό αλλά και ως σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Τιμή 3,07 €

Every Day σερβιέτες sensitive ultra plus normal 10τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, για προστασία χωρίς ερεθισμούς. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,76 €