• Χαρτοπετσετα φακελος πολυτελειας μαυρη 40cm 125τεμ
  • Χαρτοπετσετα φακελος πολυτελειας μαυρη 40cm 125τεμ

Χαρτοπετσετα φακελος πολυτελειας μαυρη 40cm 125τεμ

Η μαύρη πολυτελείας χαρτοπετσέτα φακέλος 40cm 125τεμ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε εκδήλωση. Με την υψηλή ποιότητα και το κομψό design της, θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα δώσει ένα άγγιγμα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και κάντε την επόμενη εκδήλωσή σας αξέχαστη!
30190
520411400748
4,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πιατελα οβαλ inox 45cm

Η Πιατέλα οβάλ inox 45cm είναι η ιδανική επιλογή για τη σερβιρισμα σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτική και εύκολη στη συντήρηση. Με κομψό και μοντέρνο design, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στυλ στο τραπέζι σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο φαγητό!
Τιμή 7,27 €

Χαρτι αλλαντικων ιλουστρατιον 35x50cm 10kg

Το χαρτί αλλαντικών ιλουστρατιον 35x50cm 10kg είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Με τις εξαιρετικές του ιδιότητες και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα αλλαντικά σας φρέσκα και νόστιμα για μεγαλύτερο διάστημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο χρήσιμο προϊόν για τον επαγγελματικό ή τον οικιακό σας χώρο.
Τιμή 25,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Το εκλεκτό αλεύρι ολικής άλεσης 100% 1kg

Το εκλεκτό αλεύρι ολικής άλεσης 100% σε συσκευασία 1kg είναι μια υγιεινή και θρεπτική επιλογή για τη διατροφή σας. Το αλεύρι ολικής άλεσης διατηρεί όλα τα συστατικά του αλέσματος του σιταριού, περιλαμβάνοντας το κέλυφος, προσφέροντας έτσι υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τιμή 1,54 €

Chupa chups γλειφιτζούρια σακούλα 120x12gr

Αυτό το προϊόν περιέχει 120 γλειφιτζούρια των 12 γραμμαρίων το καθένα. Είναι ιδανικό για πάρτι, εκδηλώσεις και γενικά για όσους αγαπούν τα γλειφιτζούρια. Η εταιρία Chupa Chups είναι γνωστή για τα νόστιμα και ποιοτικά γλειφιτζούρια της, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε κάθε διαφορετική γεύση που περιλαμβάνει αυτή η σακούλα.

Τιμή 22,61 €

Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 1kg

Ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο φυσικό θαλασσινό αλάτι και είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και για το πιάτο σας.

Τιμή 1,12 €