• Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα
  • Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα

Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα

Το Βιολαντα δημητριακα βρωμης 370gr, μαυρη σοκολατα είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό. Η συνδυαση της νηστίσιμης βρώμης με την πλούσια σοκολάτα δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να ξυπνήσετε με ενέργεια και δύναμη. Αφήστε το Βιολαντα δημητριακα να σας συνοδεύσει σε μια γευστική περιπέτεια κάθε πρωί!
29936
5200100941585
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Purina adventuros σκυλοτροφη strips 90gr, ελαφι

Τα Purina Adventuros σκυλοτροφη strips 90γρ είναι η τέλεια λύση για τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με γεύση ελαφιού, αυτά τα λαχταριστά strips θα κάνουν τον σκύλο σας να αισθανθεί ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Απολαύστε την ποιότητα της Purina και δώστε στον σκύλο σας ένα υγιές και νόστιμο σνακ που θα λατρέψει.
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Φλώρινας cola 2lt

Η μοναδική Cola Φλώρινας Δινάκη από φυσικό ξινό νερό, τώρα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με γλυκαντικά από το φυτό Στέβια και 0 θερμίδες!

Τιμή 1,02 €

Pitatakia με πίτσα 70gr

Ένταση και γλύκα μαζί, σε ένα ιδιαίτερο σνακ που σε κερδίζει από το πρώτο άνοιγμα της συσκευασίας. Σαγηνευτικά αρώματα σε τυλίγουν και σε καλωσορίζουν σε ένα υπέροχο παιχνίδι με την απόλαυση.

Τιμή 1,16 €

M&g label διορθωτικη ταινια 5mmx5m act54772

Η διορθωτική ταινία M&G label είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε γραφείο και σχολείο. Με μήκος 5m και πλάτος 5mm, αυτή η ταινία είναι η ιδανική λύση για να διορθώσετε τα λάθη σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήσετε κανένα λάθος να σας εμποδίσει από την επίτευξη των στόχων σας. Αποκτήστε τη διορθωτική ταινία M&G label τώρα και κάντε την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη και αποτελεσματική.
Τιμή 0,98 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x3,825lt

Το Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x4,25lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη διπλή δύναμη καθαρισμού του Skip, τα ρούχα σας θα είναι λαμπερά και αρωματισμένα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση του φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 22,99 €
  • Πακέτο

Vidal αφρόλουτρο sensual touch 500ml

Αφρόλουτρο με άρωμα καμέλιας που συνδυάζεται αρμονικά με τις λεπτές νότες του κεχριμπαριού, αγκαλιάζοντας το σώμα σαν χάδι.

Τιμή 1,73 €