• Μελισσα 1000gr, νο, 6 σπαγγετι
  • Μελισσα 1000gr, νο, 6 σπαγγετι

Μελισσα 1000gr, νο, 6 σπαγγετι

Η Μελισσα 1000gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιοτικό μέλι με γλυκιά γεύση και απαλή υφή. Με τα 6 σπαγγέτια της εταιρίας, μπορείτε να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σας συνταγές. Αφεθείτε στη γεύση και την ποιότητα της Μελισσα 1000gr και δώστε μια νέα διάσταση στις γεύσεις που αγαπάτε.
29666
5201193216055
1,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπακι για βαζο μεσαιο φ82 λευκο 10τμχ

Ανανεώστε τον χώρο σας με το Καπάκι για βάζο μεσαίο φ82 σε λευκό χρώμα! Με το μοντέρνο design του και την ποιότητα κατασκευής του, θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και κομψότητας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να ξεχωρίσετε με το στυλ σας!
Τιμή 0,95 €

Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial

Το Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial είναι το ιδανικό προϊόν για ένα απολαυστικό ντους που θα σας αφήσει αναζωογονημένους και με αίσθηση φρεσκάδας. Η αντιβακτηριακή του δράση θα προστατεύσει το δέρμα σας ενώ η μοναδική του σύνθεση θα σας χαρίσει μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας. Αποκτήστε το Vidal αφρολουτρο 500ml antibacterial τώρα και απολαύστε την αίσθηση ενός πραγματικά απολαυστικού ντους!
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen bim bom γεμιστές με φρούτα 1kg

​Οι καραμέλες BIM BOM της εταιρίας Roshen, είναι σκληρές καραμέλες με διαφανές χρώμα, σε μορφή λείας μπάλας και στο εσωτερικό τους έχουν μια υγρή γέμιση φρούτων και μούρων και γεύσεις από αχλάδι, ανανά, φράουλα και tutti-frutti.

Τιμή 5,04 €

Ρούμελης παστέλι με σουσάμι & μέλι 70gr

Το παστέλι Ρούμελης με σουσάμι και μέλι σε συσκευασία 70γρ είναι ένα αυθεντικό και νόστιμο γλύκισμα που συνδυάζει το νόστιμο σουσάμι με την γλυκύτητα του μελιού. Αυτό το παραδοσιακό ελληνικό γλυκό είναι δημοφιλές για την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία του.

Τιμή 0,87 €

ΙΟΝ μπάρα πρωτεΐνης με σοκολάτα & καρύδα 50gr

Το απόλυτο γλυκό σνακ: πλούσια σοκολάτα γάλακτος με 20% πρωτεΐνη, nougat καρύδας και crisp rice. Ιδανική μπάρα πρωτεΐνης για όλες τις ώρες της ημέρας και για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Τιμή 1,44 €

Τοπ ξύδι κόκκινο χωρίς γλουτένη 350ml

Ιδιαίτερα αρωματικό ξίδι από 100% εκλεκτό κρασί, που αποτελεί μια διαχρονική αξία των προϊόντων ΤΟΠ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας που θέλουν ξίδι. Συνιστάται ιδιαίτερα στη μαγειρική με κοινό ξίδι, αλλά και για σπιτικά τουρσιά και ελιές.

Τιμή 0,79 €