• Practic αναδευτηρας ξυλινος 14cm 1000τεμ
  • Practic αναδευτηρας ξυλινος 14cm 1000τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPractic

Practic αναδευτηρας ξυλινος 14cm 1000τεμ

Ο αναδευτήρας ξύλινος Practic διαστάσεων 14cm είναι ο τέλειος σύντροφος στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Practic, αυτός ο αναδευτήρας θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά με ευκολία και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και γευστική!
29246
5203399481411
2,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκευος στρογγυλο σαλατας pet 1000ml 50τεμ μαυρο ft-120

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το σκεύος σαλάτας που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Με χωρητικότητα 1000ml και σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, το σκεύος αυτό είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,80 €

Miglior γατοτροφη pate 100gr σολομοσ

Η Miglior γατοτροφή pate 100gr σολομός της εταιρίας Morando Miglior είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο σολομό ως κύριο συστατικό, προσφέρει υψηλής ποιότητας διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά που θα κρατήσουν τη γάτα σας υγιή και ευχαριστημένη. Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τη Miglior γατοτροφή σολομού, η οποία θα κερδίσει την καρδιά της γάτας σας με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 0,49 €

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΣΠΟ ΤΡΙΠΟΔΟ Νο3 2,25lit - (ALY-643)

Η TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΣΠΟ ΤΡΙΠΟΔΟ Νο3 2,25lit - (ALY-643) είναι η ιδανική λύση για την καλλωπισμό του κήπου σας. Με χωρητικότητα 2,25 λίτρων, αυτός ο πλαστικός κάσπος τριπόδο θα δώσει στα φυτά σας τη σταθερότητα που χρειάζονται για να αναπτυχθούν υγιή και όμορφα. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Τιμή 2,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Simba σκυλοτροφή κονσέρβα μοσχάρι 400gr

Υγρή τροφή από την Simba, κατάλληλη για ενήλικους σκύλους. Είναι ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή και προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους ανάγκες. Βοηθάει στην καλύτερη ενυδάτωση του οργανισμού τους καθώς περιέχει περισσότερο νερό και λόγω της μαλακής υφής της, συνιστάται για σκύλους με προβλήματα μάσησης.

Τιμή 0,69 €

Teza Fik spray εντομοκτόνο 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα όπως μύγες, κουνούπια, σε κλειστούς χώρους (σπίτια, γραφεία, κ.λπ.).

Τιμή 2,62 €

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών warm brown 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €