• Soflan 900ml color
  • Soflan 900ml color
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoflan

Soflan 900ml color

Η Soflan 900ml color της εταιρίας Soflan είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα προστατεύσετε από τη φθορά του χρόνου. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Soflan 900ml color θα κρατήσει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
28958
8718951219298
3,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor μαλακτικο 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa

Το Lenor μαλακτικό 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa θα σας κάνει να νιώσετε τη μαγεία της βανίλιας και της μιμόζας κάθε φορά που αγκαλιάζετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Η μοναδική του φόρμουλα θα δώσει μια μεταξένια αίσθηση στα υφάσματα σας, ενώ η απαλή του μυρωδιά θα σας αγγίξει την ψυχή. Αφήστε το Lenor να σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας και να σας κάνει να νιώσετε πάντα φρέσκοι και λαμπεροί.
Τιμή 3,49 €

Πιστολι χειρος ταινιων 50mm

Αυτό το πιστόλι χειρός ταινιών 50mm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε συσκευασία. Εύκολο στη χρήση και απίστευτα αποτελεσματικό, σας επιτρέπει να τυλίξετε τις συσκευασίες σας με την ταχύτητα και την ακρίβεια που χρειάζεστε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να παραδώσετε τα προϊόντα σας με στυλ και επαγγελματισμό.
Τιμή 11,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων χαμομήλι 400ml

Το υγρό πιάτων Fairy χαμομήλι χαρίζει αστραφτερά πιάτα, ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας στην κουζίνα σας. Δοκιμάστε και τις κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One για αστραφτερά πιάτα και πεντακάθαρο πλυντήριο.

Τιμή 1,71 €

Cillit bang spray καθαρισμού για λίπη και κηλίδες 1lt

Ο υπεραποτελεσματικός αφρός του Cillit Bang καθαρίζει χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Αφαιρεί γρήγορα λεκέδες φαγητού, καμμένες τροφές, βρωμιές ακόμα και τα πιο επίμονα λίπη από τις βασικές επιφάνειες εντός και εκτός του σπιτιού. Χάρη στα ισχυρά επιφανειοδραστικά του, η φόρμουλά του είναι 2 φορές πιο απολιπαντική (σε σχέση με την προηγούμενη φόρμουλα), για ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι.

Τιμή 4,03 €

Uniglass κανάτα bistrot λευκή 0,5lt

Η λευκή κανάτα bistrot 0,5lt της Uniglass είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό, νερό ή ρόφημα με στυλ. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, η κανάτα αυτή είναι ιδανική για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,85 €

Fini ζελεδάκια beans 100gr

Ζελεδάκια φασόλια της εταιρείας Fini με γεύση φράουλα, κόλα, πίνα κολάντα, καρπούζι, λεμόνι, κεράσι,πορτοκάλι, βατόμουρο, πράσινο μήλο, μούρα, κρέμα, τουτι φρούτι, μανγκο, αχλάδι, ανανάς, βανίλια, ροδάκινο.

Τιμή 0,84 €