• Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm

Πιστολι χειρος ταινιων 50mm

Αυτό το πιστόλι χειρός ταινιών 50mm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε συσκευασία. Εύκολο στη χρήση και απίστευτα αποτελεσματικό, σας επιτρέπει να τυλίξετε τις συσκευασίες σας με την ταχύτητα και την ακρίβεια που χρειάζεστε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να παραδώσετε τα προϊόντα σας με στυλ και επαγγελματισμό.
27822
8005884003804
11,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML

Αποκτήστε λαμπερά λευκά ρούχα με το VANISH ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΠΛΥΣΗΣ OXI ACTION ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ 750ML. Η μοναδική του φόρμουλα διαλύει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές, ενώ προσφέρει λάμψη και φρεσκάδα στα ρούχα σας. Αφήστε το VANISH να κάνει τη διαφορά και απολαύστε άψογα λευκά ρούχα που θα κλέψουν την προσοχή σας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 5,30 €

Σκευος στρογγυλο σαλατας pet 1000ml 50τεμ μαυρο ft-120

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το σκεύος σαλάτας που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Με χωρητικότητα 1000ml και σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, το σκεύος αυτό είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,80 €

ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΠΙΡΑΛ Α4 40 ΦΥΛΛΩΝ (TEAM) (ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ)

Μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ Α4 40 φύλλων (Team) με διαφορετικά σχέδια. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε μοναδικά έργα τέχνης. Ιδανικό για παιδιά και ενήλικες που αγαπούν τη ζωγραφική. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει!
Τιμή 1,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass oxford σετ ποτήρια γυάλινα νερού 33cl 12τεμ

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass Oxford 33cl είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Απολαύστε το κρύο νερό σας με στιλ και κομψότητα με τα ποτήρια Uniglass Oxford!
Τιμή 20,87 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €

Dove αφρόλουτρο men skin defence 400ml

Το Dove αφρόλουτρο men skin defence 400ml της εταιρίας Dove είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του ανδρικού δέρματος. Με τη μοναδική του φόρμουλα που περιέχει ενυδατικά συστατικά, αυτό το αφρόλουτρο καθαρίζει απαλά το δέρμα ενώ το προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Αφήνει το δέρμα αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας, ενώ το άρωμά του θα σας κατακτήσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας!
Τιμή 2,36 €

Jumbo chips κυματιστά με αλάτι 280gr

Τα Jumbo chips κυματιστά με αλάτι σε συσκευασία 280γρ είναι μια νόστιμη και τραγανή επιλογή σνακ για όσους αγαπούν την κλασική γεύση του αλατιού στα πατατάκια. Το κυματιστό σχέδιο προσθέτει έναν ενδιαφέροντα χαρακτήρα σε αυτό το νόστιμο σνακ.

Τιμή 2,16 €