• Tsakmaki αναπτηρας πετρα μινι 077 25τεμ διαφορα χρωματa
  • Tsakmaki αναπτηρας πετρα μινι 077 25τεμ διαφορα χρωματa
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTsakmaki

Tsakmaki αναπτηρας πετρα μινι 077 25τεμ διαφορα χρωματa

Αναπτήρας πέτρα μίνι Tsakmaki με 077 25 τεμάχια σε διάφορα χρώματα. Αγοράστε τώρα τον αναπτήρα Tsakmaki και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και μοναδικού design. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με ένα από τα πιο στιλάτα αξεσουάρ ανάφλεξης στην αγορά!
28943
5213000720365
9,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΚΕΥΟΣ PP ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΑΠΑΚΙ 950cc - (50τεμ.) (21x14x6,5cm)

Το Σκεύος PP Μαύρο με Διαφανές Καπάκι 950cc είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με διαστάσεις 21x14x6,5cm και χωρητικότητα 950cc, αυτό το σκεύος είναι ιδανικό για τη μεταφορά και αποθήκευση φαγητού. Η μαύρη χροιά του δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ, ενώ το διαφανές καπάκι επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το περιεχόμενο του. Με το πακέτο των 50 τεμαχίων, αυτό το σκεύος θα καλύψει κάθε ανάγκη σας στην κουζίνα
Τιμή 14,41 €

SWIFFER ΑΝΤ/ΚΑ ΣΚΟΥΠΑ ΠΑΤΩΜΑ DRY X3 CAPTURE 30 ΠΑΝΑΚΙΑ

Η Swiffer παρουσιάζει τη νέα σκούπα πατώματος Dry X3 Capture 30 με 30 πανάκια αντικατάστασης. Με την εξαιρετική της τεχνολογία, αυτή η σκούπα αιχμαλωτίζει τη σκόνη και τη βρωμιά με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Ελαφριά, εύκολη στη χρήση και μεγάλης διάρκειας ζωής, η Swiffer Dry X3 Capture 30 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρά πατώματα χωρίς κόπο και με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Τιμή 6,59 €
Ποδιά σερβιτόρου μίνι λευκή one size
Περιορισμένη προσφορά!

Ποδιά σερβιτόρου μίνι λευκή one size

Η λευκή ποδιά σερβιτόρου one size είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με το μίνι μέγεθος της και το κομψό λευκό χρώμα, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα δείξετε επαγγελματισμό σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε τώρα την ποδιά σερβιτόρου που θα κάνει την εργασία σας πιο εύκολη και το στυλ σας ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Κανονική τιμή 6,08 € Τιμή 5,79 €
  • -0,29 €
  • -0,29 €

LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml

Η LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml της εταιρίας Lilia Black είναι ένα προϊόν που σας χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα και εντυπωσιακή εμφάνιση. Η μοναδική φόρμουλα του προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα σας, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με το LILIAS BLACK ΛΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΓΕΝΕΙΑΔΑ 50ml!

Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark υγρό πιάτων με λεμόνι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα λεμόνι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Sensitive είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας του μωρού από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας. Επιπλέον τα συστατικά της προστατευτικής κρέμας συγκάματος SEPTONA, προσταυτεύουν ταυτόχρονα από ερεθισμούς κατά την αλλαγή της πάνας.

Τιμή 2,74 €
Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr
Περιορισμένη προσφορά!

Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr

Το ΟΜΟ είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο χέρι. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιείστε ΟΜΟ για το καθημερινό πλύσιμο στο χέρι και απολαύστε ρούχα αστραφτερά, λαμπερά και γεμάτα φρεσκάδα λεμονιού.

Κανονική τιμή 2,00 € Τιμή 1,87 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €