0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Tsakmaki

Διαθεσιμότητα: 996 Σε απόθεμα

Ο αναπτήρας TSAKMAKI BBQ 1022 είναι μακρύς και ιδανικός για να ανάβετε κεριά, μπάρμπεκιου, ψησταριές, τζάκι. Με ημιδιάφανο σώμα για εύκολο έλεγχο της στάθμης αερίου.

Μήκος 12cm

Γεμίζει με αέριο

Ανάβει ηλεκτρονικά

Φλόγα κανονική

Διαθέτει κομβίο για ρύθμιση φλόγας

Υλικό : πλαστικό και μέταλλο

Διατίθεται σε πέντε χρώματα : γαλάζιο, φουξ, πράσινο, κίτρινιο, πορτοκαλί.

Διαθεσιμότητα: 26 Σε απόθεμα

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας πέτρας 25 τεμ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα σετ αναπτήρων που χρησιμοποιούν πέτρα για τη δημιουργία αναφλέξεων. Οι αναπτήρες πέτρας είναι γνωστοί για την ανθεκτικότητά τους και τη δυνατότητα ανάφλεξης πολλών φορές, επαναχρησιμοποιώντας την πέτρα και την φυτίλα.

Διαθεσιμότητα: 525 Σε απόθεμα

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού BBQ Flexi 26cm" φαίνεται να είναι μια ειδική παραλλαγή του αναπτήρα γκαζιού που προσφέρει ευελιξία στη χρήση του. Η λέξη "Flexi" υπονοεί πιθανώς ότι αυτός ο αναπτήρας διαθέτει μια ευέλικτη ή κινούμενη μύτη που μπορεί να καμπυλώσει για ευκολότερη πρόσβαση στο γκάζι κατά την ανάφλεξη σε μια συσκευή BBQ.

Διαθεσιμότητα: 1047 Σε απόθεμα

Το χρώμα είναι τυχαίο

Ο "Tsakmaki αναπτήρας γκαζιού BBQ 26cm" φαίνεται να είναι ένα εργαλείο ή αξεσουάρ που χρησιμοποιείται για την ανάφλεξη του γκαζιού σε μια συσκευή BBQ (barbecue) ή ψησταριά, προκειμένου να ξεκινήσετε τη μαγειρική στον εξωτερικό χώρο.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας