• Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 4,0lt sa-945
  • Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 4,0lt sa-945

Κουτι αποθηκευσης οβαλ με καπακι σιλικονης 4,0lt sa-945

Το Κουτί αποθήκευσης οβάλ με καπάκι σιλικόνης 4,0lt sa-945 είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό του, αυτό το κουτί θα προσθέσει στυλ και οργάνωση στον χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
28856
8696219356681
3,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΜΟΣΧΑΡΙ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ) είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή του μωρού σας. Με πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και φυσική γεύση που θα αγαπήσει το μωρό σας, αυτή η τροφή θα τον βοηθήσει να μεγαλώσει υγιές και δυνατό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο μωρό σας την καλύτερη διατροφή που μπορεί να έχει.
Τιμή 2,85 €

Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23

Η Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23 είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τον καθημερινό σας βιομηχανικό και εργασιακό χώρο. Με μεγάλη χωρητικότητα 5 λίτρων, αυτό το πενταλ είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την ασφαλή μεταφορά υγρών υλικών. Η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητά του είναι αδιαμφισβήτητες, κάνοντάς το ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Αποκτήστε το Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23 τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέ
Τιμή 10,34 €

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ)

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΥΡΑ 330ml - (ΦΙΑΛΗ) (ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ) είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απόλαυση υψηλής ποιότητας. Με τη μοναδική της γεύση και το αρωματικό της προφίλ, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευχαρίστηση. Απολαύστε την κρύα, σε ένα χαλαρό απόγευμα με φίλους ή σε μια βραδινή έξοδο. Απλά αγοράστε την και αφήστε την να σας κερδίσει με τη μοναδική της γεύση!
Τιμή 1,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Το Fa roll-on caribbean lemon 50ml είναι ένα από τα πιο δροσερά και αρωματικά αντιιδρωτικά roll-on στην αγορά. Με το αναζωογονητικό άρωμα του λεμονιού και την αποτελεσματική προστασία του Fa, αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει φρέσκοι και αναζωογονημένοι όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της προστασίας που σας προσφέρει το Fa roll-on caribbean lemon 50ml.
Τιμή 1,43 €

Loft αλουμινοχαρτο 100m x 29,5cm

Το Loft αλουμινοχαρτο 100m x 29,5cm της εταιρίας Loft είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε κουζίνα. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, το Loft αλουμινοχαρτο θα κάνει το μαγείρεμα σας εύκολο και γρήγορο. Μην αφήσετε να σας ξεγελάσουν φθηνές απομιμήσεις, επιλέξτε το Loft για αξιόπιστα αποτελέσματα και απόλυτη ικανοποίηση. Αποκτήστε το Loft αλουμινοχαρτο τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 6,77 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη μωβ 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €

Fini ζελέ γλώσσα πολύχρωμη 200τεμ

Ζελέ Fini πολύχρωμη γλώσσα 200 τεμαχίων - Ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα πολύχρωμα ζελέ Fini! Με πλούσια γεύση και ζωηρά χρώματα, αυτά τα ζελέ θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Ιδανικά για κάθε περίσταση και για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τα Fini ζελέ πολύχρωμα και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 15,09 €

Νουνού ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα 397gr

Το συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ Ζαχαρούχο παρασκευάζεται από γάλα άριστης ποιότητας, µε την προσθήκη ζάχαρης. Είναι ιδανικό για εύκολες και γρήγορες συνταγές ζαχαροπλαστικής.

Μπορεί να καταναλωθεί ως ρόφηµα, να προστεθεί στο γάλα ή στον καφέ, να χρησιµοποιηθεί για επάλειψη στο ψωµί ή στις φρυγανιές.

Τιμή 2,18 €