• Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm
  • Πιστολι χειρος ταινιων 50mm

Πιστολι χειρος ταινιων 50mm

Αυτό το πιστόλι χειρός ταινιών 50mm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε συσκευασία. Εύκολο στη χρήση και απίστευτα αποτελεσματικό, σας επιτρέπει να τυλίξετε τις συσκευασίες σας με την ταχύτητα και την ακρίβεια που χρειάζεστε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να παραδώσετε τα προϊόντα σας με στυλ και επαγγελματισμό.
27822
8005884003804
11,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns μπωλ πλαστικο 2,5lt dc860

Ανανεωτικό μπωλ πλαστικό 2,5lt dc860 από την Tns. Ιδανικό για κάθε σας ανάγκη στην κουζίνα. Ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό και με μοντέρνο design που θα δώσει στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,07 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PILOT 750ml

Η απολαυστική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που προσφέρει το NOXZEMA ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ PILOT 750ml θα σας κατακτήσει από την πρώτη χρήση. Απολαύστε την αίσθηση ενός ευχάριστου αφρού που αφήνει το δέρμα σας απαλό και δροσερό. Με μια μοναδική σύνθεση που περιποιείται την επιδερμίδα σας, το προϊόν αυτό θα γίνει η νέα αδυναμία σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια εμπειρία καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,59 €

ΚΥΚΛΩΨ ΑΛΟΧΡΩΜ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ - (3m) (ΨΙΛΗ ΒΙΔΑ)

Αποκτήστε το ΚΥΚΛΩΨ ΑΛΟΧΡΩΜ ΚΟΝΤΑΡΙ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ - (3m) (ΨΙΛΗ ΒΙΔΑ) τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνιση και την λειτουργικότητα του χώρου σας! Με την εξαιρετική ποιότητα και την εύκολη εγκατάσταση, αυτό το κοντάρι θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει καθημερινά!
Τιμή 3,76 €

Proderm ενυδατικη κρεμα 150ml 1-3 ετων sleep easy

Η Proderm ενυδατική κρέμα 150ml για παιδιά 1-3 ετών Sleep Easy είναι η ιδανική λύση για την περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος των μικρών μας φίλων. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που προάγει τον ύπνο, αυτή η κρέμα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, ενώ ταυτόχρονα χαλαρώνει το παιδί για έναν ήρεμο ύπνο. Αποκτήστε τη Proderm ενυδατική κρέμα τώρα και χαρίστε στο παιδί σας τη φροντίδα που αξίζει!
Τιμή 5,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Milk time γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο πλήρες 410gr

Το Milk Time γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο πλήρες 410gr είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις του γάλακτος. Με την υψηλή ποιότητα και την απόλυτη φρεσκάδα του, το Milk Time θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε το σκέτο ή προσθέστε το σε καφέ ή τσάι για έναν ακόμα πιο νόστιμο συνδυασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Milk Time και να απολαύσετε τη γεύση και τη θρεπτική αξία του!
Τιμή 1,34 €

Agros χυμός 8 φρούτα 250ml

Χυμός της εταιρείας Agros από 8 φρούτα. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. Το συγκεκριμένο είδος χυμού αποτελεί την ιδανική επιλογή για να αντικαταστήσει τον φρεσκοστυμμένο φυσικό χυμό, αφού η διαδικασία του στυψίματος δεν είναι πάντα εύκολη. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και θα συμβάλλει στην πρόληψη των πολύτιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα, ενώ παράλληλα παρέχει σωστή ενυδάτωση.

Τιμή 0,46 €

Αμπελήσιους ερυθρός ημίγλυκος οίνος αηγιωργίτικο 500ml

Εκφραστικό, πληθωρικό, γενναιόδωρο. Αυτοκρατορικό μπουκέτο από ξερά δαμάσκηνα και φρούτα του δάσους. Σαγηνευτική βελούδινη γεύση που συνοδεύει ως απεριτίφ φρούτα ,ξηρούς καρπούς και κίτρινα τυριά. Από τις ποικιλίες Αηγιωργίτικο , Merlot, Syrah, και τους ημιορεινούς αμπελώνες της Βόρειας Πελοποννήσου.

Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κυρίως, ως απεριτίφ αλλά και με λευκά κρέατα.Πίνετε σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C

Τιμή 2,60 €

Ματίνα δαμάσκηνα 200gr

Αποξηραμένα δαμάσκηνα της εταιρείας Matina, τα οποία έχουν σχήμα ελλειψοειδές, μωβ χρώμα και γλυκιά γεύση. Μπορούν να καταναλωθούν σκέτα ως ένα γλυκό σνακ, αλλά και να συνδυαστούν με γιαούρτι, δημητριακά, αλλά και σε αλμυρές ή γλυκιές παρασκευές. Αποτελούν καλή πηγή βιταμινών, έχουν υψηλή αντιοξειδωτική ικανότητα και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Βάρος: 200gr

Τιμή 4,10 €

Κούλα αλεύρι 5kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κούλα, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 5,73 €