• Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-4a/7flw
  • Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-4a/7flw
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-4a/7flw

Φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, λαμπερά χρώματα και μοναδικός σχεδιασμός που ξεχωρίζει. Δημιουργήστε μια μαγική ατμόσφαιρα με αυτό το όμορφο μπουκέτο λουλούδια. Κάντε το δικό σας τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια πινελιά φρεσκάδας και ομορφιάς.
27354
5204558352030
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ (110x130cm)

Το VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε το σιδέρωμα σας γρήγορο και εύκολο. Με διαστάσεις 110x130cm, αυτό το σιδερόπανο θα καλύψει με άνεση μεγάλες επιφάνειες, εξασφαλίζοντας ομαλό και γρήγορο σιδέρωμα. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του υφάσματος θα σας ενθουσιάσει, ενώ η εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση του σιδερόπανου θα κάνει την εργασία σας ακόμη πιο αποτελεσματική. Αποκτήστε το VILEDA RAPID QUICKFIX ΣΙΔΕΡΟΠΑΝΟ τώρα και
Τιμή 10,04 €

RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των RUFFLES CHIPS BBQ 155gr και ανακαλύψτε την τελειότητα σε κάθε δαγκωμό. Η τέλεια συνδυαστική γεύση των μπισκότων με τη μοναδική γεύση BBQ θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις RUFFLES CHIPS BBQ 155gr σε κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία.
Τιμή 1,99 €
Ποδιά σερβιτόρου μίνι λευκή one size
Περιορισμένη προσφορά!

Ποδιά σερβιτόρου μίνι λευκή one size

Η λευκή ποδιά σερβιτόρου one size είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία στον χώρο της εστίασης. Με το μίνι μέγεθος της και το κομψό λευκό χρώμα, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα δείξετε επαγγελματισμό σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε τώρα την ποδιά σερβιτόρου που θα κάνει την εργασία σας πιο εύκολη και το στυλ σας ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Κανονική τιμή 6,08 € Τιμή 5,79 €
  • -0,29 €
  • -0,29 €

Ρεσω αρωματικο 4 ωρών 25τεμ musk

Ανακαλύψτε το αισθησιακό άρωμα του ρεσώ musk, ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα στην αγορά. Με μια μόνο εφαρμογή, θα νιώσετε την αναζωογονητική δύναμη αυτού του μοναδικού αρώματος για περισσότερες από 4 ώρες. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας που προσφέρει το ρεσώ musk.
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

M&m's ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το M&m's ρόφημα σοκολάτας 350ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας M&M's σε μορφή ροφήματος. Με την πλούσια σοκολατένια γεύση και τον τραγανό χαρακτήρα των M&M's, αυτό το ρόφημα θα σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε ένα γευστικό γλυκό γεύμα κάθε φορά που το απολαμβάνετε. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε!
Τιμή 2,13 €

Ήλιος κρεμμύδι 30gr

Η σκόνη κάρυ είναι ένα μυρωδάτο μίγμα από διάφορα μπαχαρικά .Τα βασικά συστατικά του μείγματος είναι το κόλιαντρο, το κύμινο και ο κουρκουμάς με την προσθήκη άλλων μπαχαρικών, όπως τσίλι, πιπερόριζα, κανέλλα, γαρύφαλλο, κάρδαμο, σκόρδο, μουστάρδα, μάραθος και άλλα. Με γεύση πικρή, χρησιμοποιείται συνήθως σε κρέατα, σάλτσες και στιφάδο αλλά και σε ξηρούς καρπούς.

Τιμή 1,39 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus super 10τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,74 €

Agrino ρύζι parboiled bella για σπυρωτό πιλάφι 500gr

Ελληνικό κίτρινο μακρύκοκκο ρύζι που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled) και παίρνει το κιτρινωπό του χρώμα από τον εξωτερικό του φλοιό κατά την επεξεργασία του. Parboiled είναι η μέθοδος υγροθερμικής επεξεργασίας κατά την οποία ο κόκκος ρυζιού εβαπτίζεται σε θερμό νερό και ατμό με αποτέλεσμα όλα τα θρεπτικά συστατικά να διαχέονται στο εσωτερικό του κόκκου, ενώ την ίδια στιγμή το ρύζι γίνεται ακόμα πιο νόστιμο και σπυρωτό.

Τιμή 2,69 €

Κούλα αλεύρι 5kg

Το αλεύρι σιταριού της εταιρείας Κούλα, παράγεται από μαλακό σιτάρι και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γλουτένη, με αποτέλεσμα η ζύμη να μην έχει τόση ελαστικότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 5,73 €