• RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)  - 1
  • RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)  - 1

RUFFLES CHIPS 155gr. - (BBQ)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των RUFFLES CHIPS BBQ 155gr και ανακαλύψτε την τελειότητα σε κάθε δαγκωμό. Η τέλεια συνδυαστική γεύση των μπισκότων με τη μοναδική γεύση BBQ θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις RUFFLES CHIPS BBQ 155gr σε κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε τη γευστική σας εμπειρία.
40439
5201024777199
1,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙ - (05-950-2874)

Το TNS αρωματικό κερί σε γυάλινο ποτήρι είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την υπέροχη αρωματική του διάχυση. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία άρωματος που θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας στον χώρο σας. Με τον συνδυασμό του αρώματος και του κομψού γυάλινου ποτηριού, το TNS αρωματικό κερί αποτελεί το τέλειο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση αρωμάτων στον χ
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Teza spray 2σε1 universal για μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες & μυρμήγκια 300ml

Το ΤΕΖΑ Universal σε σπρέι έχει διπλή δράση καθώς καταπολεμά ιπτάμενα και έρποντα έντομα. Εξουδετερώνει μύγες, κουνούπια, σκνίπες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους.

Διαθέτει ειδική βαλβίδα που επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Τιμή 2,74 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr της εταιρίας Maoam είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρουτώδους γεύσης που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την απαλή γεύση της raspberry σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα MAOAM ζαχαρωτά!
Τιμή 0,18 €

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr

Roshen lollipops cocktail fruit mix 920gr είναι προϊόν της Roshen, γνωστής εταιρείας γλυκισμάτων και λουκουμιών. Πρόκειται για μια συσκευασία λολλιπόπ με γεύση cocktail fruit mix (μείγμα φρούτων), και το βάρος της συσκευασίας είναι 920 γραμμάρια.

Τιμή 5,36 €

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 2,56 €