• Κανατα με καπακι & δοσομετρητη su-175
  • Κανατα με καπακι & δοσομετρητη su-175

Κανατα με καπακι & δοσομετρητη su-175

Το Κανατά με καπάκι & δοσομετρητή SU-175 είναι το ιδανικό εργαλείο για την ακριβή μέτρηση και αποθήκευση υγρών. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει!
26517
8696219365362
1,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΟΝΗ - (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

Η πλαστική πιατοθήκη TNS είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στιλ και λειτουργικότητα. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζει με τη διακόσμηση της κουζίνας σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την άνεση και την ομορφιά που προσφέρει η πιατοθήκη TNS!
Τιμή 3,72 €

Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15

Η Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Η ευκολία στη χρήση της και η αποτελεσματικότητά της σας εξασφαλίζουν ότι θα ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με άνεση και γρήγορα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,48 €

Κορυφαία προϊόντα

ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον 4x5 m

Το ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον με διαστάσεις 4x5 μέτρα προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη βροχή, τον ήλιο και τον αέρα. Ιδανικό για χρήση σε κήπους, μπαλκόνια, κατασκήνωση και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση για την προστασία από τα αντικείμενα.

Τιμή 0,52 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 105μεζ 5,25kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Blue Oxygen της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 100 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 9,98 €

Fairy υγρό πιάτων original 5lt

Κάθε σταγόνα του Fairy χαρίζει καθαριστική δύναμη που διαρκεί στο πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεσή του διαλύει τα λίπη στη στιγμή προσφέροντας εκθαμβωτική καθαριότητα. Τώρα και σε επετειακή συσκευασία 30 χρόνια Fairy!

Τιμή 14,49 €
Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Κανονική τιμή 8,60 € Τιμή 7,33 €
  • -1,27 €
  • -1,27 €

Fini τσίχλα camel balls 200τεμ

Τσίχλες Fini Camel Balls 200τεμ - Απολαύστε μια μοναδική γεύση με τις τσίχλες Fini Camel Balls. Με την ανατρεπτική γεύση καραμέλας και το απίστευτο μέγεθος, αυτές οι τσίχλες θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουλίτσα. Ιδανικές για να τις μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια, οι τσίχλες Fini Camel Balls θα σας κάνουν τον πιο δημοφιλή οικοδεσπότη. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,88 €