• Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
  • Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBlue Dragon

Blue dragon σως γλυκόξινη 390gr

Η Blue Dragon σως γλυκόξινη 390gr της εταιρίας Blue Dragon είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την μοναδική της γεύση, θα ταξιδέψετε στην Ασία με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη σε σαλάτες, stir-fries, και ως dipping sauce. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
19045
5010338020705
3,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Νερό, ζάχαρη, καρότα, ανανάς σε σιρόπι (5%)(ανανάς, νερό, ζάχαρη) συμπυκνωμένος πουρές ντομάτας, κόκκινες πιπεριές (4%), ξύδι λευκού ρυζιού, πράσινες πιπεριές (3%), κρεμμύδια, ξύδι από αλκοόλη, τροποποιημένο καλαμποκάμυλο, φύτρες μπαμπού (2%), ελαφριά σως σόγιας (νερό, αλάτι, ΣΟΓΙΑ, ψημένο ΣΙΤΑΡΙ, αλκοόλ), νεροκάστανα (1,5%), πουρές τζίντζερ, πολτός σκόρδου, κραμβέλαιο, αλάτι.

Αλλεργιογόνα

Σόγια, Σιτάρι

Διατροφικός Πίνακας
Ανά 100g
Ενέργεια (kJ) 453kJ
Ενέργεια (Kcal) 107kcal
Λιπαρά 1g
    εκ των οποίων κορεσμένα 0,1g
Υδατάνθρακες 23,5g
    εκ των οποίων σάκχαρα 20,2g
Πρωτεΐνες 0,4g
Αλάτι 0,62g

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 91503 ποτηρι γυαλινο νερου 32,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο νερού Uniglass 91503, χωρητικότητας 32,5cl και συσκευασίας 12 τεμαχίων, είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με το λεπτό και κομψό του design, θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το ποτήρι Uniglass 91503 είναι ανθεκτικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ και κομψότητα, επιλέγοντας το ποτήρι γυαλίνο νερού Uniglass 91
Τιμή 12,52 €

Κορυφαία προϊόντα

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων χονδρό 1kg

Χονδρό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

Τιμή 1,84 €

Agrino φακές χονδρές 500gr

Για πολλά χρόνια τα όσπρια αποτελούσαν την σημαντικότερη πηγή πρωτεϊνών για τους ανθρώπους και κομμάτι της βασικής τροφής τους. Eίναι άμεσα συνδεδεμένα με την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους, μιας και αποτελούσαν την πιο πλούσια πηγή πρωτεϊνών από οποιαδήποτε άλλη καλλιεργήσιμη τροφή, ιδιότητα που τα έκανε πολύτιμα και αναντικατάστατα σε εποχές που δεν υπήρχε κρέας σε αφθονία. Η γκάμα των οσπρίων Agrino προέρχεται από τις καλύτερες ποικιλίες παγκοσμίως, όπως και οι Φακές Χονδρές Agrino. Κατά την παραγωγική διαδικασία τα όσπρια καθαρίζονται και διαλέγονται κόκκο προς κόκκο. Συσκευάζονται σε ελκυστικό, όρθιο πακέτο, με κύρια χαρακτηριστικά την χρωματική διαφοροποίηση ανά κωδικό και το εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 2,16 €

Γαία κάπαρη 105gr

Η Γαία κάπαρη σε συσκευασία 105γρ είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει μικρά καπαρόκοκκα που έχουν το χαρακτηριστικό τους απλό και ευχάριστο άρωμα. Οι κάπαρες χρησιμοποιούνται συχνά στη μεσογειακή κουζίνα για να προσθέσουν γεύση και αρώματα σε διάφορες συνταγές, όπως σαλάτες, πάστες, ορεκτικά και πιάτα με ψάρια.

Τιμή 1,46 €