• Flamingo μαξιλάρι ύπνου ανατομικό microfibra 50x70cm
  • Flamingo μαξιλάρι ύπνου ανατομικό microfibra 50x70cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlamingo

Flamingo μαξιλάρι ύπνου ανατομικό microfibra 50x70cm

Το μαξιλάρι ύπνου Flamingo Microfibra με διαστάσεις 50x70cm είναι ένα μαλακό μαξιλάρι που σχεδιάστηκε για άνετο ύπνο και στήριξη του αυχένα και του κεφαλιού κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάπαυλας.

10585
5206952005123
5,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Το μαξιλάρι ύπνου Flamingo Microfibra με διαστάσεις 50x70cm είναι ένα μαλακό μαξιλάρι που σχεδιάστηκε για άνετο ύπνο και στήριξη του αυχένα και του κεφαλιού κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάπαυλας.

Το ύφασμα του μαξιλαριού είναι κατασκευασμένο από microfibra, ένα υλικό που είναι μαλακό, ανθεκτικό και προσφέρει αίσθηση απαλότητας. Η διάσταση 50x70cm είναι κατάλληλη για την πλειοψηφία των μεγεθών κλασικών μαξιλαριών.

Το μαξιλάρι Microfibra προσφέρει υποστήριξη στον αυχένα και στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ύπνου, βοηθώντας στη διατήρηση μιας φυσιολογικής θέσης του σώματος. Επίσης, είναι αντιαλλεργικό και πλενόμενο, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για διάφορες ανάγκες ύπνου.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns μαξιλαροθήκη εμπριμέ 52x72cm

Η μαξιλαροθήκη Tns είναι η τέλεια προσθήκη στο σπίτι σας! Με το μοντέρνο εμπριμέ σχέδιο της και τις διαστάσεις 52x72cm, θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και στυλ στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική του σπιτιού σας με ένα απλό βήμα!
Τιμή 4,62 €

Ζακάρ πετσέτα 100% βαμβάκι 50x80cm

Η Ζακάρ πετσέτα 100% βαμβακερής 50x80cm είναι μια υψηλής ποιότητας πετσέτα που προσφέρει απαλή αίσθηση στο δέρμα και απορροφά γρήγορα την υγρασία. Έχει διακριτικό σχέδιο Ζακάρ, που την κάνει ιδιαίτερα κομψή και στυλάτη. Είναι ιδανική για το μπάνιο σας και θα σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης.

Τιμή 1,70 €

Tns κουρτίνα δωματίου 140x260cm

Η κουρτίνα δωματίου της TNS στις διαστάσεις 140x260cm είναι μια πρακτική λύση για την διακόσμηση του δωματίου σας και την ρύθμιση του φωτισμού και της ιδιωτικότητας.

Τιμή 10,40 €

Tns υπόστρωμα αδιάβροχο λευκό υπέρδιπλο 180x200cm

Ανανεωτικό και ανθεκτικό υπόστρωμα αδιάβροχο λευκού χρώματος σε διπλή διάσταση 180x200cm. Ιδανικό για να προστατεύετε το στρώμα σας από υγρασία και λεκέδες. Απαραίτητο για μια άνετη και αναζωογονητική νύχτα ύπνου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης ποιότητας και προστασίας.
Τιμή 10,24 €

Tns αδιάβροχο υπόστρωμα bamboo μονό λευκό 170x200x30cm

Το αδιάβροχο υπόστρωμα TNS Bamboo σε μονή διάσταση και χρώμα λευκό, με διαστάσεις 170x200x30cm, προσφέρει αξιόπιστη προστασία στο στρώμα σας από την υγρασία και τις υγρές διαρροές.

Τιμή 18,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 2lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 2,16 €

Ragbag σακούλες γραφείου & WC 45x55cm 20τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 20 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 45cm

Πλάτος: 55cm

Τιμή 0,27 €

Bic ξυραφάκια miss soleil 4τεμ

Κάντε το ξύρισμα διασκέδαση, με το ξυραφάκι τριών λεπίδων BIC Miss Soleil, σχεδιασμένο ειδικά για γυναίκες, με υπέροχα λουλούδια χαραγμένα στις λαβές, σε δύο αποχρώσεις του ροζ. Περιλαμβάνει λιπαντική ταινία εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε για να γλιστράει πιο εύκολα και να ξυρίζει απαλά τα πόδια, τις μασχάλες και την περιοχή του μπικίνι. Η σταθερή κεφαλή και οι τρεις υψηλής ποιότητας λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν βαθύ και απαλό ξύρισμα.

Τιμή 4,41 €

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 750ml

Αλκαλικό καθαριστικό της εταιρείας Spark για καμένα λίπη και λάδια. Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 2,27 €