• Νέο
  • Ζαναέ ραδίκια σε άλμη 280gr
  • Ζαναέ ραδίκια σε άλμη 280gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΖαναέ

Ζαναέ ραδίκια σε άλμη 280gr

51214
5201051093576
2,20 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food κονσέρβα φασόλια γίγαντες σε σάλτσα 280gr

Η Arion food κονσέρβα φασόλια γίγαντες σε σάλτσα 280gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση που θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε την πλούσια σάλτσα που ταιριάζει τέλεια με τα μεγάλα και νόστιμα φασόλια γίγαντες. Απολαύστε το σε σάλτσα, προσθέστε το σε σαλάτες ή χρησιμοποιήστε το σε κάθε είδους μαγειρέματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να ανακαλύψετε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,14 €

Dolo λάντσεον μητ από χοιρινό 340gr

Η κονσέρβα χοιρινό Dolo παράγεται αποκλειστικά από χοιρινό και είναι τέλειο για σαλάτες, σάντουιτς αλλά και σε κυρίως γεύματα, είναι πλήρως μαγειρεμένο και έτοιμο για χρήση.

Τιμή 2,70 €

Trata tunapocket λαμπερά κομμάτια από φιλέτα τόνου σε ελαιόλαδο 80gr

Τόνος της εταιρίας Trata, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Συσκευασία των 80γρ.

Τιμή 1,92 €

Zwan luncheon meat 340gr

Το αγαπημένο ZWAN, των παιδικών χρόνων πολλών γενεών! Στο sandwich, στο κολατσιό στο σχολείο, στο camping, στις εκδρομές, αλλά και στην καρμπονάρα, στην πίτσα, στις σάλτσες και στις σαλάτες.

Τιμή 3,80 €

Ζαναέ πατζάρια σε φέτες 700gr

Οι φρέσκες φέτες Ζαναέ πατζάρια 700gr της εταιρίας Ζαναέ θα σας μαγέψουν με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους. Απολαύστε την υγιεινή επιλογή αυτού του υπέροχου λαχταριστού λαχανικού στο καθημερινό σας γεύμα και απογειώστε τη διατροφή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκλεκτό προϊόν και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 4,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαναέ χταπόδι σε πικάντικη σάλτσα 100gr

Χταπόδι της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 4,39 €

Softness ωτοκαθαριστές κουτί 200τεμ

Οι ωτοκαθαριστές είναι κατάλληλοι για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα των αυτιών. Το κουτί περιέχει 200 τεμάχια ωτοκαθαριστϋν, που είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση των αυτιών. Η μαλακή υφή τους εξασφαλίζει άνεση και απαλότητα κατά τη χρήση, ενώ η ειδική τους σχεδίαση τους επιτρέπει να φτάνουν σε δύσκολα σημεία του αυτιού με ασφάλεια.

Τιμή 0,77 €

Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν στην παραδοσιακή γεύση της Ελλάδας. Απολαύστε τις μόνες τους ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες piccolo ούζο 1kg και απολαύστε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας!
Τιμή 10,91 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το πακέτο περιέχει 50 βιοδιασπώμενα καλαμάκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως το φυτικό πλαστικό ή το χαρτί. Αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για χρήση σε
Τιμή 1,26 €