• Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο πικάντικος 2x130gr
  • Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο πικάντικος 2x130gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςRio mare

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο πικάντικος 2x130gr

Απολαύστε τον πικάντικο τόνο σε ελαιόλαδο της Rio mare, ιδανικός σύντροφος για τα γεύματά σας. Με την ποιότητα και τη γεύση που προσφέρει η εταιρία Rio mare, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό προϊόν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του σε κάθε δείπνο!
23435
2119460200016
11,38 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Trata τόνος καπνιστός πικάντικος 2x160gr

Ο βραβευμένος πικάντικος καπνιστός τόνος TRATA, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον γευστικό και έντονο του χαρακτήρα, κερδίζοντας την προτίμηση και των πιο απαιτητικών! Ο μοναδικός τόνος που καπνίζεται φυσικά σε φούρνο με ξύλα, με την προσθήκη καυτερής κόκκινης πιπεριάς και μπούκοβου, αποκτά μια ελαφριά πικάντικη γεύση που αναδεικνύει όλες σας τις συνταγές. Ένα προιόν εξαιρετικής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Ajax WC expert spray υγρό καθαριστικό και απολυμαντικό επιφανειών 500ml

Το Ajax WC expert καθαρίζει τη λεκάνη μέσα, έξω και ανάποδα. Καθαρίζει σε βάθος κάτω από το χείλος της λεκάνης, αφαιρεί τα άλατα και απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Απολυμαίνει σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριδίων σέβοντας τις επιφάνειες.

Τιμή 4,02 €

AIM οδοντόκρεμα white now gold 75ml

Η Aim οδοντόκρεμα white now gold 75ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο! Η μοναδική της φόρμουλα προσφέρει άμεση λεύκανση και φρεσκάδα, κάνοντας τα δόντια σας να λάμπουν σαν χρυσό. Με το Aim white now gold, κάθε χαμόγελο γίνεται αξεπέραστο. Αγοράστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 2,96 €

Nava misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ

Τα Nava Misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ είναι απαραίτητα για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα τσέρκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά μπισκότα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γλυκές δημιουργίες σας με αυτά τα εκπληκτικά τσέρκια από την Nava!
Τιμή 4,58 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ TOBACCO VANILLA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη γεύση του Tobacco Vanilla με το ηλεκτρονικό τσιγάρο VAK. Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Απολαύστε τη γεύση του Tobacco Vanilla και ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο ατμίσματος με το VAK ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Τιμή 6,75 €

Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr

Τα Fini ζελεδάκια βατραχάκια 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα ζελεδάκια θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με τον γλυκό τους χαρακτήρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν της Fini!
Τιμή 0,84 €