• Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr
  • Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΛάβδας

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

8302
5201583086411
0,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Με ισομαλτιτόλη, ένα συστατικό φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες για να γλυκαίνει τα τρόφιμα χωρίς να προσδίδει πολλές θερμίδες και χωρίς να ανεβάζει τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα.

Χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Chupa chups shaked τσίχλες φράουλα milkshake 18τεμ

Η CHUPA CHUPS SHAKED BUBBLEGUM (18τεμ.) - (STRAWBERRY MILKSHAKE) (1684903) είναι ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση φράουλας και γάλακτος. Με την ανανεωμένη συνταγή των CHUPA CHUPS, το μαστίχο θα γίνει ακόμα πιο απολαυστικό. Απολαύστε την γεύση αυτή και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την γλυκιά αίσθηση που προσφέρει αυτό το προϊόν.
Τιμή 14,83 €

Trident max splash φράουλα & λάιμ 6x50,6

Αναζωογονητική γεύση φράουλας και λάιμ σε κάθε δάγκωμα! Αποκτήστε το Trident max splash και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η απίστευτη γεύση, αποκτήστε το Trident max splash τώρα!
Τιμή 10,65 €

Haribo ζελεδάκια berries με γεύση βατόμουρο 100gr

Τα Haribo ζελεδάκια berries είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιέχει διάφορα φρούτα του δάσους, όπως φράουλες, μούρα και βατόμουρα. Έχουν μια μαλακή υφή και γεμίζουν το στόμα με γεύση φρούτων. Κάθε συσκευασία περιέχει 100 γραμμάρια ζελεδάκια, ιδανικά για να τα απολαύσετε ως γλυκό σνακ ή σαν γλυκό κατάληλο για να μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια. Απολαύστε τα Haribo ζελεδάκια berries και ανακαλύψτε τη γεύση τους!

Τιμή 1,12 €

Fini ζελεδάκια jelly octopus 85gr

Το FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ JELLY OCTOPUS 85GR είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Με την μοναδική του γεύση και την τρυφερή υφή, θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να θέλετε περισσότερα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση τους σε κάθε σας στιγμή!
Τιμή 0,92 €

Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ

Η Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στη μαγευτική γεύση της Χίου. Απολαύστε την παραδοσιακή γεύση και αρωματική πλούσια γεύση της μαστίχας, που θα σας καταπλήξει με την αυθεντικότητά της. Με την Έλμα μαστίχα χίου κλασική 20τεμ, αποκτήστε ένα μοναδικό προϊόν που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απολαύστε τη γεύση της Χίου σ
Τιμή 19,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε S/M/L/XL 100τεμ

Τα Medi-World γάντια νιτριλίου μπλε M/L/XL 100τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και ασφάλεια στην εργασία τους. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικό νιτριλίου, τα γάντια προσφέρουν άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της χρήσης. Με διαθέσιμα μεγέθη M, L και XL, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία που απαιτεί αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και της προστασίας σε κά
Τιμή 2,98 €

Κύκλωψ καπάκι κουζίνας decor

Το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την κουζίνα σας με στυλ και ποιότητα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το καπάκι Κύκλωψ προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με το μοντέρνο design του και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, θα δώσει μια νέα αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το καπάκι κουζίνας Κύκλωψ decor τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 7,13 €

Scents ανταλλακτικό αρωματικό χώρου summer apples 250ml

Το ανταλλακτικό αρωματικό χώρου summer apples 250ml της εταιρίας Scents θα σας ταξιδέψει σε μια εξωτική και φρέσκια εμπειρία. Η φρουτώδης μυρωδιά των καλοκαιρινών μήλων θα γεμίσει τον χώρο σας με αναζωογονητικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και δροσεροί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας στον χώρο σας!
Τιμή 1,76 €