• Haribo ζελεδάκια exotix 100gr
  • Haribo ζελεδάκια exotix 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHaribo

Haribo ζελεδάκια exotix 100gr

Οι Haribo ζελεδάκια exotix 100gr της εταιρίας Haribo είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με την εξωτική νότα! Με μια πλούσια γεύση που ξεχωρίζει και μια υφή που λιώνει στο στόμα, αυτά τα ζελεδάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
35753
5996379398617
0,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini ζελεδάκια wild strawberries 90gr

Η Fini 90gr, wild strawberries είναι το τέλειο σνακ για να απολαύσετε τη γεύση των άγριων φράουλων οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση της και την τέλεια υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το εθιστικό σνακ. Αποκτήστε τώρα τα Fini 90gr, wild strawberries και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,87 €

Mentos τσιχλοκαραμέλες fanta 20x38gr

Ζουμερές τσιχλοκαραμέλες Mentos Fanta, ιδανικές για να ανανεώσετε τη γεύση σας και να απολαύσετε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Με τη συνδυαστική γεύση φρουτών Fanta και την αναζωογονητική αίσθηση της τσιχλόκαραμελας Mentos, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις Mentos Fanta κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης.
Τιμή 15,64 €

Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ

Η Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ είναι το τέλειο επιδόρπιο για μικρούς και μεγάλους. Με μια μοναδική γεύση και τη δυνατότητα να ζωγραφίσετε τη γλώσσα σας, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Αποκτήστε τώρα τις Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Carina καλάθι αποθήκευσης πλαστικό στοιβαζόμενο 48,5x34x25cm

Το Carina καλάθι αποθήκευσης πλαστικό στοιβαζόμενο 48,5x34x25cm είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση και την οργάνωση του χώρου σας. Με τις διαστάσεις του, μπορείτε να αποθηκεύσετε με ευκολία ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό και μπορεί να στοιβαστεί για εξοικονόμηση χώρου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια τακτοποιημένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 4,13 €

Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300gr

Το Mellou υποβρύχιο βανίλιας 300γρ φαίνεται να είναι ένα προϊόν γλυκιάς λιχουδιάς από την εταιρεία Mellou, που περιλαμβάνει τη γεύση της βανίλιας, και μάλλον πρόκειται για ένα είδος γλυκού ή μπισκότου.

Τιμή 1,89 €

Flokos σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 100gr

Σαρδέλες της εταιρίας Flokos, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγονται σαν συνοδευτικός ψαρομεζές, αλλά συνδυάζονται τέλεια με ρύζι δημιουργώντας ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.

Τιμή 1,33 €

Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ

Το Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την απόλυτη απορροφητικότητα, θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Proson και απολαύστε την πραγματική ποιότητα!
Τιμή 3,53 €