• Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr
  • Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMilkies

Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr

Οι Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με τις διαφορετικές γεύσεις που προσφέρουν, κάθε μπουκιά είναι μια νέα εμπειρία γεύσης. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γλυκιά γεύση των Milkies καραμέλων toffee και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τις αγοράσετε ξανά και ξανά.
15650
5206759840309
2,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini ζελεδάκια holiday peach hearts 100gr

Τα Fini ζελεδάκια holiday peach hearts 100gr είναι ο τέλειος τρόπος για να γευτείτε τη γεύση των διακοπών! Απολαύστε τη γλυκιά γεύση του ροδάκινου σε κάθε δαγκωνιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Fini!
Τιμή 0,84 €

Halls καραμέλες κεράσι χωρίς ζάχαρη 12x28gr

Οι καραμέλες Halls με γεύση κεράσι χωρίς ζάχαρη είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό γεύσης κερασιού χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Με τη φρέσκια γεύση του κερασιού και την αναζωογονητική δροσιά των καραμέλων Halls, θα νιώσετε ανανεωμένοι και δροσιστικά όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 12x28gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις καραμέλες Halls με γε
Τιμή 11,57 €

Έλμα μαστίχα χίου με λεμόνι χωρίς ζάχαρη 10τεμ

Η μαστίχα της Χίου συναντά το φρέσκο λεμόνι σε ένα απόλυτα αρμονικό μείγμα, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό πανδαισίαμα. Απολαύστε τη φρεσκάδα του λεμονιού σε συνδυασμό με την αξεπέραστη γεύση της μαστίχας της Χίου, χωρίς ζάχαρη, σε ένα πρωτότυπο προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 7,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Tramontina μαχαίρια με πλαστική λαβή 2τεμ

Τα μαχαίρια Tramontina με πλαστική λαβή 2τεμ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την αξιοπιστία και ποιότητα της μάρκας Tramontina, αυτά τα μαχαίρια θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα γεύματα με άνεση και ακρίβεια. Η εργονομική σχεδίαση και η ανθεκτική κατασκευή τους τα καθιστούν ιδανικά για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τα τώρα για μια απροβλημάτιστη μαγειρική εμπειρία!
Τιμή 3,76 €

Endless υγρό καθαριστικό τουλέτας wc παπί με άρωμα πεύκο 750ml

Το Endless καθαριστικό wc παπί με πεύκο 750ml είναι το απόλυτο εργαλείο για το μπάνιο σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας μια δροσερή και καθαρή αίσθηση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το μπάνιο σας με ένα μόνο βήμα!
Τιμή 1,71 €

Batiste dry shampoo fresh 200ml

Το Batiste dry shampoo fresh 200ml της εταιρίας Batiste είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας γρήγορα και εύκολα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τη λιπαρότητα και αφήνει τα μαλλιά σας φρέσκα και αναζωογονημένα. Αποκτήστε άμεσα αίσθηση καθαριότητας και ανανέωσης με το Batiste dry shampoo fresh 200ml!
Τιμή 3,95 €

Alufix σακούλες ψησίματος 25x38cm 8τεμ

Οι Alufix σακούλες ψησίματος 25x38cm 8τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κουζίνα σας! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε είδους ψήσιμο. Με την Alufix, μπορείτε να απολαύσετε το φρέσκο, νόστιμο φαγητό σας χωρίς ανησυχίες. Αποκτήστε τις Alufix σακούλες ψησίματος τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 0,64 €