• Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball λεμόνι 68τεμ
  • Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball λεμόνι 68τεμ

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball λεμόνι 68τεμ

49828
3059946163864
10,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!

Τιμή 4,66 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball ultimate plus classic 22τεμ

Οι κάψουλες Ultimate Plus All in One της εταιρείας Finish, περιέχουν συμπυκνωμένη μορφή απορρυπαντικού και είναι εύκολες στη χρήση, απομακρύνοντας κάθε ίχνος λίπους ακόμα και τα πιο επίμονα ξηρά υπολείμματα φαγητών. Τοποθετήστε στην ειδική θήκη για καλύτερα αποτελέσματα. Εάν η ταμπλέτα δεν χωράει στην θήκη, συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή του πλυντηρίου πιάτων ή το εγχειρίδιο χρήσης.

Τιμή 6,74 €

Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα από την φθορά. Αποκτήστε το Axion υγρό πλυντηρίου πιάτων 4lt της εταιρίας Axion και απολαύστε άψογα καθαρά αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 8,09 €

Endless υγρό καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων prof blue 4lt

Το καθαριστικό πλυντηρίου της εταιρείας Endless είναι ιδανικό για να διατηρήσετε την υγιεινή του πλυντηρίου σας. Αφαιρεί δυσάρεστες οσμές, βρωμιά και άλατα από τον κάδο και τις σωληνώσεις, καθώς παράλληλα προστατεύει τα μηχανικά μέρη του πλυντηρίου. Επιπλέον, βοηθάει στην καλύτερη δράση του απορρυπαντικού μετά τη χρήση του.

Τιμή 10,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Magic σφουγγαρίστρα οικολογική λευκή & καρώ πράσινη 2τεμ

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,26 €

Mary σιδερώστρα ατμού με πλέγμα 33x105cm

Η σιδερώστρα ατμού της Mary με πλέγμα διαστάσεων 33x105cm φαίνεται να είναι μια μεγάλη και πρακτική συσκευή για το σιδέρωμα μεγάλων επιφανειών, όπως σε σεντόνια, πετσέτες ή άλλα μεγάλα κομμάτια ρούχων ή υφασμάτων.

Τιμή 23,86 €

El-Ef σακούλες τροφίμων μεσαίες 28x33cm 40τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Elef με διαστάσεις 28x33cm είναι μεσαίου μεγέθους και περιλαμβάνουν 40 τεμάχια. Αυτές οι σακούλες είναι κατάλληλες για την αποθήκευση και τη μεταφορά τροφίμων, προσφέροντας προστασία και διατήρηση της φρεσκάδας τους. Είναι βολικές και εύκολες στη χρήση, καθιστώντας τον αποθηκευτικό χώρο σας πιο οργανωμένο.
Τιμή 0,56 €

Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος 1,5lt

Ο Κρασοπατέρας ερυθρός ημίγλυκος οίνος, σε συσκευασία 1,5lt, προσφέρει μια ευχάριστη γαστρονομική εμπειρία με γεμάτο σώμα και ελαφριά γλυκύτητα. Αυτός ο ερυθρός οίνος καταλαμβάνει μια ισορροπημένη θέση μεταξύ της πλούσιας γεύσης και της ελαφριάς γλυκύτητας, προσφέροντας έναν ευχάριστο ποτό για όσους αναζητούν έναν μεσογειακό και κομψό ερυθρό οίνο.

Τιμή 2,90 €