• Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml

Το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml της εταιρίας Finish θα κάνει τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά με ένα μόνο πέρασμα. Η μοναδική φόρμουλα του διαλύει τις λεκέδες και τα υπολείμματα φαγητού, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από σημάδια και γρατζουνιές. Αποκτήστε το Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 800ml τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοϋ που προσφέρει!

23885
5059001013996
4,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σύνθεση
5-15% μη ιονικά τασιενεργά, <5% Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, σορβικό κάλιο, άρωμα limonene, Hexyl Cinnamal.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος
- Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Περιέχει Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.
- Μακριά από παιδιά.
- Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
- Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας.

Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Κίνδυνος ερεθισμού
Στοιχεία Προμηθευτή
ΡΕΚΙΤ ΜΠΕΝΚΙΖΕΡ Ελλάς Χημικά Α.Ε.Β.Ε. Τ. Καβαλιεράτου 7, 145 64 Κηφισιά, Ελλάδα, Γραμμή Καταναλωτή: +30 210 8127100

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml

Η Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml είναι το ιδανικό προϊόν που θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και να είναι απόλυτα καθαρά. Η ισχυρή σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα πιάτα σας από τη φθορά. Με το Flos gel πλυντηρίου πιάτων 750ml, η καθημερινή σας διαδικασία πλυσίματος πιάτων θα γίνει παιχνιδάκι!
Τιμή 4,34 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball classic 34τεμ

Το FINISH 34 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να έχετε λαμπερά και καθαρά πιάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Η προηγμένη τεχνολογία POWERBALL εξασφαλίζει ότι τα πιάτα σας θα είναι λαμπερά και απολυμένα από κάθε υπολείμματα. Απλά προσθέστε έναν δίσκο στον πλυντήριο πιάτων σας και αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει - αποκτήστε το FINISH 34 tabs τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε φορά!
Τιμή 7,37 €

Finish αρωματικό πλυντηρίου πιάτων κλασικό 4ml

Το Finish Αρωματικό Πλυντηρίου Πιάτων 4ml Classic θα κάνει τα πιάτα σας να λάμπουν και να μυρίζουν φρεσκάδα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει μια ευχάριστη μυρωδιά που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά και αρωματικά πιάτα με κάθε πλύση.
Τιμή 2,40 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €

Κοντάρι ξύλου οξυά με βίδα 1,20m

Ανανεωμένο κοντάρι ξύλου οξυάς με βίδα 1,20m για όλους τους λάτρεις της φύσης και του εξωτερικού. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το κοντάρι θα σας συντροφεύει σε κάθε εξόρμηση σας στη φύση. Αποκτήστε το τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες περιπέτειες!
Τιμή 1,35 €

Felix γατοτροφή μοσχάρι & κοτόπουλο σε ζελέ 4x85gr

Η Felix γατοτροφή μοσχάρι & κοτόπουλο σε ζελέ 4x85gr είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκα κομμάτια μοσχαριού και κοτόπουλου σε νόστιμο ζελέ, θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του πιο απαιτητικού γατίσιου ουρανίσκου. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να απολαύσει την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία του Felix γατοτροφή μοσχάρι & κοτόπουλο σε ζελέ 4x85gr.
Τιμή 3,04 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €