• Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης πράσινο μήλο 1lt
  • Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης πράσινο μήλο 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHolchem chemicals

Holchem shiny υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης πράσινο μήλο 1lt

48029
5204114400144
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh πράσινο μήλο 1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 3,08 €

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one crisp linen 3x400ml

Το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ 400ml είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές. Με μια μόνο ανάλαφρη ψεκαστική κίνηση, μπορείτε να απολυμάνετε αποτελεσματικά όλες τις επιφάνειες, απομακρύνοντας τα βακτήρια και τους ιούς. Προστατεύστε την οικογένειά σας με το DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χώρο καθημερινά.

Τιμή 11,69 €
  • Νέο
  • Πακέτο

My planet απολυμαντικό καθημερινής χρήσης ανταλλακτικό 325ml

Το My planet baby απολυμαντικό ανταλλακτικό καθημερινής χρήσης 325ml είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με εξαιρετική ποιότητα και αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζει την υγιεινή και την ασφάλεια του μωρού σας κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας και προστασίας για το μωρό σας.
Τιμή 3,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το εκλεκτό αλεύρι για όλες τις χρήσεις σε συσκευασία 3x1kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε κουζίνα. Αυτό το πολυχρηστικό αλεύρι καλύπτει μια ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και ζυμαρικά μέχρι γλυκά και πίτες.

Τιμή 3,07 €

Iris παραμάνες ανάμικτες χρυσές 48τεμ

Οι παραμάνες Iris ανάμικτες χρυσές περιέχουν 48 τεμάχια. Αυτές οι παραμάνες είναι μια όμορφη και λαμπερή επιλογή για διακόσμηση ή κατασκευή κοσμημάτων. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και πολλά άλλα κοσμήματα για να προσθέσετε λάμψη και φωτεινότητα στο στυλ σας.
Τιμή 0,90 €