• Endless υγρό καθαριστικό πατώματος κεράσι 1lt
  • Endless υγρό καθαριστικό πατώματος κεράσι 1lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless υγρό καθαριστικό πατώματος κεράσι 1lt

48021
5202995107008
1,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one spring waterfall 3x400ml

Το Dettol all in one απολυμαντικό spray spring waterfall 400ml της εταιρίας Dettol είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Με ένα μοναδικό άρωμα ανανά και καταρράκτη, αυτό το απολυμαντικό spray θα φέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Αποτελεί μια απαραίτητη επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί ένα υγιεινό περιβάλλον για την οικογένειά της. Αγοράστε το τώρα ?
Τιμή 12,59 €
  • Πακέτο

Ajax άσπρος σίφουνας υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με φρεσκάδα λεμονιού 1lt

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax άσπρος σίφουνας με άρωμα λεμόνι, προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα σαν τον ήλιο.

Τιμή 1,84 €

Dettol υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης power & fresh λεμόνι 1lt

To καθαριστικό πατώματος Dettol είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Eίναι ένα ισχυρό καθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό του πατώματος της κουζίνας, της τουαλέτας ευκολότερη υπόθεση.

Τιμή 3,08 €

Spot rem fresh life υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης 4lt

Το Spot Rem Fresh Life είναι ένα υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης σε συσκευασία των 4 λίτρων. Σχεδιασμένο για να παρέχει αποτελεσματικό και άριστο καθαριστικό έχει σχήμα σύνθεσης που εξαλείφει αποτελεσματικά λεκέδες, βρωμιές και άλλα ρυπογόνα από διάφορες επιφάνειες.

Αυτό το υγρό καθαριστικό είναι κατάλληλο για γενική χρήση σε σπίτια, γραφεία, επιχειρήσεις και άλλους χώρους. Η σύνθεσή του δεν προκαλεί ζημιά στις επιφάνειες και παρέχει φρέσκο άρωμα που αφήνει τον χώρο ανανεωμένο.

Εύκολο στη χρήση, αυτό το υγρό καθαριστικό Spot Rem Fresh Life αντιμετωπίζει τη βρωμιά με αποτελεσματικότητα, παρέχοντας έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο. Η μεγάλη συσκευασία των 4 λίτρων εξασφαλίζει μακρά διάρκεια χρήσης και είναι οικονομική για καθημερινή καθαριότητα.

Τιμή 10,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr snack pot μπρόκολο και τυρί 62gr

Η Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε την πλούσια γεύση του μπρόκολου και του τυριού σε ένα εύχρηστο ποτάκι που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Knorr snack pot 62gr, broccoli & cheese!
Τιμή 1,38 €

Cover φακός 2σε1

Φακός χειρός της Cover, κατάλληλος για χρήση σε δραστηριότητες όπως κατασκήνωση, πεζοπορία, ποδηλασία, κυνήγι, ψάρεμα ή κατά διάρκεια των εργασιών όπως επισκευή στο σπίτι.

Τιμή 2,13 €

Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο6 500gr

Το Stella ζυμαρικά σπαγγέτι Νο6 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση Ιταλίας στο σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα των συστατικών και την ακαταμάχητη υφή του, το σπαγγέτι Stella θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με την αγαπημένη σας σάλτσα και απογειώστε τα γεύσης σας. Αγοράστε τώρα το Stella ζυμαρικά σπαγγέτι και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 0,87 €

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €