• ESSEX ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 75μεζ. (3,75kg) - (MULTI)
  • ESSEX ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 75μεζ. (3,75kg) - (MULTI)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEssex

Essex Multi σκόνη πλυντηρίου ρούχων 75μεζ 3,75kg

47815
5201321041115
8,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων total colour 3+1 55μεζ 2,475lt

Το Dixan υγρό πλυντηρίου 55μεζ, 2,75lt total 3 1 χρωματιστά είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τις λεκέδες και αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 8,24 €

Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων Χαρά έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρα και έχει μέγεθος 21μεζ. Αναφέρεται ότι είναι κατάλληλο για τα ρούχα σας και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Επίσης, πιθανόν να περιέχει ειδικά συστατικά για την αποτελεσματική και απαλή πλύση των ρούχων σας.

Τιμή 3,83 €

Soft σκόνη πλυντηρίου ρούχων blue oxygen 105μεζ 5,25kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη Blue Oxygen της Soft διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας χρησιμοποιώντας την μεζούρα, ώστε να διαλυθεί πιο γρήγορα. Διαρκεί για 100 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 μεζούρα για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 μεζούρα είναι αρκετή για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 9,98 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων τριαντάφυλλο 45μεζ 2,05lt

Το Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων τριαντάφυλλο 45μεζ 2,05lt είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σας. Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος και η μακρά διάρκειά του θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε το Neomat τριαντάφυλλο 45μεζ σήμερα και απολαύστε καθαρά και μυρωδάτα ρούχα με κάθε πλύση.
Τιμή 6,02 €

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων λευκή ορχιδέα 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο με λευκή ορχιδέα χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 7,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr

Η Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση του κακάο και του φουντουκιού σε κάθε δάγκωμα και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τώρα τη Yoohoo! βάφλα κακάο & φουντούκι 50gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Maki υγρό πιάτων aloe τσάι 4lt

Το υγρό πιάτων δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 3,28 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ TOBACCO CARAMEL 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Απολαύστε τη γεύση του καραμέλας με το VAK ηλεκτρονικό τσιγάρο Tobacco Caramel! Με 600 τζούρες και 20mg νικοτίνης, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γεύση που θα σας συναρπάσει!
Τιμή 6,75 €

Αναγνώστου χώμα φυτόχωμα compost A

Το φυτόχωμα compost A της εταιρίας Αναγνώστου είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική ώθηση που χρειάζονται. Με την προσεκτική σύνθεσή του, το φυτόχωμα αυτό εξασφαλίζει υγιείς ρίζες, πλούσια ανθοφορία και εντυπωσιακή ανάπτυξη. Αφήστε το φυτόχωμα compost A της Αναγνώστου να φροντίσει τα φυτά σας και θα απολαύσετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα στον κήπο σας.
Τιμή 1,71 €