• Berill καθαριστικό για κλιματιστικά 500ml
  • Berill καθαριστικό για κλιματιστικά 500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBerill

Berill καθαριστικό για κλιματιστικά 500ml

47764
5201737012730
3,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol υγρό απολυμαντικό spray all in one orchard blossom 400ml

Το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι και την οικογένειά σας καθαρά και ασφαλή. Η αρωματική νότα του λουλουδιού της όρχινας θα σας χαλαρώσει και θα δώσει ένα φρέσκο άρωμα σε κάθε δωμάτιο. Με την αποτελεσματική φόρμουλα του DETTOL, προστατεύετε την υγεία και την υγιεινή σας με κάθε ψεκασμό. Αποκτήστε το DETTOL SPRAY 400ml - (ORCHARD BLOSSOM) τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και αρωματικό περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 4,22 €

Ajax ultra υγρό καθαριστικό fresh 1lt

Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης ενάντια σε κάθε είδους βρωμιάς με 91% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Μπουκάλι και καπάκι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,69 €

Εύρηκα υγρό καθριστικό για μάρμαρα & πλακάκια 1lt

Καθαριστικό με προσθήκη αντιβακτηριδιακού παράγοντα.

Καθαρίζει, προστατεύει και απολυμαίνει τις μαρμάρινες επιφάνειες. Με 100% φυτικό σαπούνι.

Το νέο Εύρηκα για Μάρμαρα & Πλακάκια, χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του δίνει λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας και απολύμανσης των δαπέδων και μαρμάρινων επιφανειών στο σπίτι, ενώ αρωματίζει ευχάριστα τον χώρο. Είναι κατάλληλο για μάρμαρα, μωσαϊκά και πλακάκια όλων των ειδών (κεραμικά, τερακότα, γρανίτη, σχιστόλιθο, ψαμμόλιθο, cotto κα) αλλά και για όλες τις επιφάνειες που πλένονται. Δεν περιλαμβάνει χλώριο. Διαθέτει αντιβακτηριδιακό παράγοντα που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων (βάσει ΕΝ 1276), όμως σεβόμενο τις ευαίσθητες μαρμάρινες επιφάνειες καθώς περιλαμβάνει 100% φυτικό σαπούνι. Παράλληλα, απομακρύνει αιτίες αλλεργιών (από σκόνη, γύρη, κατοικίδια ζώα κα).

Τιμή 4,81 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt

Το Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt της εταιρίας Klinex είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πατώματα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα χρυσής ορχιδέας που θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο απόλυτης ομορφιάς και φρεσκάδας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καθαριότητα με το Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος χρυσή ορχιδέα 1lt!
Τιμή 2,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Musto ξύδι λευκό 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 2,43 €

Άλφα μουστάρδα πικάντικη 1kg

Η "Άλφα μουστάρδα πικάντικη 1kg" είναι μια πικάντικη παραλλαγή της μουστάρδας που προσφέρει μια πιο έντονη και πικάντικη γεύση σε σύγκριση με την απαλή μουστάρδα. Κατασκευάζεται από τον έλαιο του μουσταρδόφυτου, ξίδι, αλάτι και πικάντικα μπαχαρικά, όπως πιπέρι.

Τιμή 1,97 €

Κύκλωψ καλάθι για μανταλάκια

Ένα καλάθι για μανταλάκια από την εταιρεία Κύκλωψ είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό αξεσουάρ που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να μεταφέρετε και να διατηρείτε τα μανταλάκια σας τακτοποιημένα. Τα μανταλάκια είναι μικρά και εύκολα χάνονται, οπότε ένα καλάθι για μανταλάκια σας βοηθά να τα κρατάτε οργανωμένα.

Τιμή 1,21 €

Medi-Vix κρέμα ανακούφισης από τον βήχα 45gr

Μια μαλακτική βάση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, κατάλληλη για τοπικό μασάζ. Έχει ευεργετική δράση στα μέρη του σώματος που εφαρμόζεται, καθώς τα αιθέρια έλαια και τα άλλα συστατικά δημιουργούν αίσθηση θερμότητας, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Τιμή 2,26 €