• Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml
  • Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCillit Bang

Cillit bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού γενικής χρήσης με χλώριο 750ml της εταιρίας Cillit Bang είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού. Με τη δύναμη του χλωρίου, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα αποστειρώνει τις επιφάνειες για έναν υγιεινό χώρο. Αφήνει ένα διακριτικό άρωμα φρεσκάδας πίσω του, κάνοντας το σπίτι σας να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή ?
36036
5011417561706
2,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bolsom υγρό γενικού καθαρισμού με λεβάντα 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 3,81 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες 1lt

Το KLINEX Καθαριστικό Πατώματος Ευαίσθητες Επιφάνειες είναι ένα απολυμαντικό χωρίς χλώριο κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρις στη σύνθεση του καθαρίζει και απολυμαίνει από βακτήρια χωρίς χλώριο, αφαιρεί αιτίες αλλεργιών και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικό για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες και ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Τιμή 2,14 €

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 425ml

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 3,29 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 8m

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 1,92 €

Ομοσπονδία μελιτζάνες ιμάμ 280gr

Μελιτζάνες Ιμάμ που μπορούν να καταναλωθούν κατευθείαν από την συσκευασία. Ένα μοναδικό παραδοσιακό πιάτο που ταιριάζει με όλα τα φαγητά σαν ορεκτικό / συνοδευτικό. Με βάση τη γλυκόπικρη νοστιμιά της τσακώνικης μελιτζάνας στην εποχή της, που δένει με την αυθάδη τσαχπινιά του κρεμμυδιού και συμπλήρωμα τους οικείους γευστικούς τόνους από ντομάτα, μαϊντανό και τυρί, σε μια σύνθεση με καταλύτη το ελαιόλαδο.

Τιμή 2,53 €

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ

Οι Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι μπλε 54x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Snapy, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τώρα τις Snapy σακούλες και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητά τους.
Τιμή 0,66 €