• Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml
  • Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAlfa

Alfa καθαριστικό για BBQ και τζάκια σε αφρό 500ml

Ανανεώστε το BBQ και το τζάκι σας με το Alfa καθαριστικό σε αφρό 500ml. Η ιδανική λύση για να απομακρύνετε τους λίπους και τις κατάλοιπες καύσεις με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αφήνει το BBQ και το τζάκι σας λαμπερά και καθαρά, έτοιμα για την επόμενη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστες επιδόσεις στο μαγείρεμα σας!
18699
5200341702914
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Overlay express πολυκαθαριστής & χλώριο 650ml

Ο πολυκαθαριστής & χλώριο Overlay express 650ml της εταιρίας Overlay είναι η ιδανική λύση για άμεση και αποτελεσματική καθαριότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα απολυμαίνει και αναζωογονεί τις επιφάνειες. Μην αφήνετε κανέναν λεκέ ή βρωμιά να σας εμποδίσει από την απόλυτη καθαριότητα. Αποκτήστε το Overlay express 650ml τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 2,47 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος φρεσκάδα ωκεανού 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Φρεσκάδα Ωκεανού απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των ιών* και βακτηρίων, τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

Τιμή 2,00 €

Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα 500ml

Το Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα σε συσκευασία 500ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και τη διατήρηση της λευκής επιφάνειας των μαρμάρων. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες, τη βρωμιά και τα ίχνη από αλάτι, αφήνοντας τα μάρμαρα λαμπερά και καθαρά. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 2,53 €

Ajax άσπρος σίφουνας υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με φρεσκάδα λεμονιού 1lt

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax άσπρος σίφουνας με άρωμα λεμόνι, προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα σαν τον ήλιο.

Τιμή 1,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Frulita μαρμελάδα ροδάκινο βάζο 450gr

Η "Frulita μαρμελάδα ροδάκινο βάζο 450γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας ροδακίνου με συνολικό βάρος 450 γραμμάρια. Οι μαρμελάδες Frulita είναι επώνυμες μαρμελάδες που παρασκευάζονται από διάφορα φρούτα, και συγκεκριμένα, αυτή η μαρμελάδα είναι ροδάκινο.

Τιμή 1,02 €

Mentos τσίχλες pure fresh mini winter green 100τεμ

Ανανεώστε την αναπνοή σας με τις Mentos τσίχλες pure fresh mini winter green! Απολαύστε το δροσερό γεύση του χειμώνα σε κάθε μασχάλη και ανακαλύψτε την αίσθηση της φρεσκάδας που διαρκεί. Με 100 τεμάχια, αυτές οι τσίχλες είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις τώρα και ανανεώστε το χαμόγελό σας!
Τιμή 6,10 €

Minos βάφλες έτοιμες 2τεμ 170gr

Οι βάφλες Minos είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαύστε τις Minos βάφλες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για ένα γευστικό διάλειμμα που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο!
Τιμή 2,53 €

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

Piccolino μπεσαμέλ με γεύση τυριού 175gr

Κλέψτε την παράσταση σε κάθε τραπέζι βάζοντας στα παραδοσιακά σας πιάτα την Μπεσαμελ Piccolino. Εύκολα και γρήγορα προσθέτοντας λίγο γάλα έχετε τη δική σας σπιτική και λαχταριστή μπεσαμέλ.

Τιμή 1,51 €