• Bliz υγρό ισχυρό αποφρακτικό 1lt
  • Bliz υγρό ισχυρό αποφρακτικό 1lt

Bliz υγρό ισχυρό αποφρακτικό 1lt

50412
8028696273319
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flup αποφρακτικό με ζεστό νερό 3x80gr

Χάρη στην ειδική του σύνθεση το Flup , είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κ.λ.π. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κ.λ.π.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα.

Τιμή 2,13 €

Overlay express για το μπάνιο 650ml

Το Overlay Μπάνιο, χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή του με τπν αντιβακτηριδιακό παράγοντα, αφαιρεί εύκολα την επίμονη βρωμιά και τα άλατα από όλες τις επιφάνειες του μπάνιου.

Τιμή 2,89 €

Axion υγρό καθαριστικό μπάνιου για άλατα 1lt

Το Axion υγρό για άλατα 1lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα αλατοπίεστρα σας σε άριστη κατάσταση. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Axion, τα άλατά σας θα λειτουργούν απροβλημάτιστα και θα διαρκούν για πολύ καιρό. Μην αφήνετε τον κίνδυνο της διάβρωσης να καταστρέψει τα αγαπημένα σας άλατα, επιλέξτε το Axion και απολαύστε ανέμελα την απόλαυση των αλατοπίεστρων σας.

Τιμή 2,11 €

Duck deep action gel με πεύκο 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Κορυφαία προϊόντα

TRATA ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ 100γρ

Χταπόδι της εταιρίας Trata, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγεται σαν συνοδευτικός θαλασσινός μεζές, αλλά συνδυάζεται τέλεια και με σαλάτες.

Τιμή 3,07 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €

Dettol πολυκαθαριστικό spray γενικής χρήσης με ρόδι 500ml

Το DETTOL ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑ 500ml - (ΡΟΔΙ) είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και υγιές. Η μοναδική φόρμουλα του Dettol σε συνδυασμό με το ευχάριστο άρωμα του ροδιού θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως τη φρεσκάδα και την αίσθηση της καθαριότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν χώρο που αντανακλά τη φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει.
Τιμή 2,12 €

Coca cola αναψυκτικό original 6x330ml

Η αυθεντική γεύση Coca-Cola με υπέροχη δροσιστική γεύση, που εδώ και 130 χρόνια, έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 3,97 €
  • Πακέτο