• Axion wc gel παπί με άρωμα φρεσκάδας πεύκου 750ml
  • Axion wc gel παπί με άρωμα φρεσκάδας πεύκου 750ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAxion

Axion wc gel παπί με άρωμα φρεσκάδας πεύκου 750ml

48072
5200116075786
1,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bolsom κατά των αλάτων 1lt

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Bolsom, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Τιμή 2,15 €

Flup αποφρακτικό με κρύο νερό 3x60gr

"Σκόνη για την απόφραξη και συντήρηση σωλήνων και αποχετεύσεων. Ξεβουλώνει αμέσως. Χάρη στην ειδική του σύνθεση το FLUP, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κλπ. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κλπ.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα."

Το προϊόν μεταξύ άλλων περιέχει υδροξείδιο του νατρίου και αρωματικές ουσίες.

  1. Απομακρύνετε τα νερά που λιμνάζουν με ένα σφουγγάρι.
  2. Αδειάστε το περιεχόμενο του φακέλου εντός της τρύπας της αποχέτευσης.
  3. Αμέσως μετά ρίξτε λίγο-λίγο και με προσοχή ένα φλιτζάνι (περίπου 40 γραμμάρια) κρύο νερό βρύσης.
  4. Απομακρυνθείτε και περιμένετε περίπου 15 λεπτά να δράσει το προϊόν. Μετά ανοίξτε τη βρύση και αφήστε να τρέξει άφθονο νερό.
  5. Αν το πρόβλημα επιμένει μπορείτε να δοκιμάσετε και δεύτερη φορά, αλλά όχι τρίτη γιατί τότε μπορεί να υπάρχει γενικότερο υδραυλικό πρόβλημα."
Τιμή 2,17 €

DeLux ακουαφόρτε υδροχλωρικό οξύ 450gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER

Υδατικό διάλυμα υδροχλωρικού οξεώς. Για τον καθαρισμό αλάτων και πουρί. Λεκάνες, wc, μάρμαρα, πλακάκια, νιπτήρες, λουτρά κ.τ.λ. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό των αλάτων από τις λεκάνες του μπάνιου από τα άλατα που επικάθονται σε αυτές. Με την σύνθεση του καταφέρνει να καθαρίζει χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο από τα είδη υγιεινής. Κατάλληλο για δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού της τουαλέτας .

Τιμή 0,56 €

Quimxel Επαγγελματικό Sanical Υγρό Καθαριστικό Κατά των Αλάτων 1lt

Καθαριστικό που ενδείκνυται για την απομάκρυνση των αλάτων και σαπουνιών στις βρύσες, πλακάκια, τουαλέτες, στους χώρους υγιεινής, επιστρέφοντας τα στην αρχική τους λάμψη. Πολύ ισχυρό και κατάλληλο για κάθε πλενόμενη επιφάνεια.

Τιμή 4,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απαλότητα και απορροφητικότητα με το Softcare χαρτί κουζίνας giga 2φυλλο 2x380gr. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την κουζίνα σας καθαρή και οργανωμένη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που προσφέρει το Softcare.
Τιμή 2,56 €

Ινδία πιπέρι μαύρο τριμμένο 50gr

Το μαύρο πιπέρι τριμμένο αποτελεί ένα δημοφιλές μπαχαρικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική. Έχει μια έντονη, πικάντικη γεύση και αρωματικό άρωμα. Συνήθως, χρησιμοποιείται για να δώσει γεύση και πικάντικη νότα σε ποικίλα φαγητά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαύρο πιπέρι τριμμένο σε σάλτσες, σούπες, μαρινάδες, μαρινάρες, και πρακτικά σε οποιοδήποτε φαγητό όπου επιθυμείτε να προσθέσετε πικάντικη γεύση. Είναι ένα πολύ δημοφιλές μπαχαρικό και χρησιμοποιείται σε παγκόσμια κουζίνα.

Καθώς το μαύρο πιπέρι τριμμένο έχει έντονη γεύση, είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε με μέτρο, και μπορείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για πικάντικη γεύση.

Τιμή 1,22 €

Farcom arlem κρεμοσάπουνο άνθη ιβίσκου σακούλα 1lt

Η ανταλλακτική σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt της Farcom προσφέρει μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία στα υφάσματα. Απολαύστε την αίσθηση της λεπτής αρωματικής νότας του ιβίσκου και ανανεώστε την εμπειρία σας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας. Αγοράστε τώρα το Farcom arlem κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό σακούλα άνθη ιβίσκου 1lt και αφήστε τα ρούχα σας να μιλήσουν ?
Τιμή 2,09 €

Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ

Το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και χρώμα στη ζωή τους. Με μια μοναδική συνδυασμό γεύσεων και χρωμάτων, το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο φαντασίας. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια και αφήστε τις γεύσεις και τα χρώματα να σας ταξιδέψουν!
Τιμή 15,09 €