• Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
  • Melissa πεπονάκι 500gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMelissa

Melissa πεπονάκι 500gr

Το Melissa πεπονάκι 500gr είναι το τέλειο επιδόρπιο για να απολαύσετε μετά το γεύμα σας. Με τη φρέσκια και γλυκιά γεύση του, θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο με εσπεριδοειδή δέντρα. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της γεύσης που μόνο το Melissa πεπονάκι μπορεί να σας προσφέρει. Μην το χάσετε!
20560
5201193106035
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Primo gusto σάλτσα pesto genovese 190gr

Αυθεντική, κλασική συνταγή με αρωματικό βασιλικό και κουκουνάρι που δίνει στα Primo Gusto ζυμαρικά σας μια ιδιαίτερη, φίνα γεύση.

Χρησιμοποιείστε τη σάλτσα απευθείας στα ζυμαρικά χωρίς να τη ζεστάνετε.

Ιδανική και για pizza.

Τιμή 3,57 €

Famiglia fusilli tricolore τριβελάκι 500gr

Μακαρόνια τριβελάκι απο την εταιρία Famiglia, φτιαγμένα από 100% ελληνικά στάρια. Κατάλληλα για διάφορες συνταγές, από τις πιο απλές έως και τις πιο πρωτότυπες.

Τιμή 0,99 €

Barilla ζυμαρικά fusilli No98 500gr

Τα ζυμαρικά Fusilli οφείλουν το όνομά τους στην ανέμη, όπου τυλιγόταν το μαλλί. Χαρακτηρίζονται από τη μορφή τριών περιπλεγμένων πτερυγίων που περιστρέφονται αρμονικά, σχηματίζοντας ένα σπιράλ. Με αυτόν τον τρόπο τα μακαρόνια Barilla Fusilli αιχμαλωτίζουν κάθε είδους σάλτσα.

Τιμή 1,24 €

Melissa τρουμπετίνα 500gr

Η Τρουμπετίνα παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση. Έχουν την μοναδική ικανότητα να συγκρατούν την σάλτσα

Τιμή 1,45 €

Misko πέννες ριγκάτε ολικής αλέσεως 500gr

Οι Misko πέννες ριγκάτε ολικής αλέσεως 500gr είναι μια υγιεινή επιλογή για το φαγητό σας. Αυτές οι πέννες είναι φτιαγμένες από ολική αλέσεως σιτάρι, το οποίο περιέχει περισσότερες φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά από το λευκό αλεύρι. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε ποικίλες συνταγές μακαρονιών και να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση με υψηλή διατροφική αξία.

Τιμή 2,12 €

Κορυφαία προϊόντα

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €
Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml
Περιορισμένη προσφορά!

Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ροζέ οίνος ροδίτης 250ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο αρωματικό, χαρακτηρίζεται από γήινες, μπαχαρένιες νότες και φιλική προς το φαγητό οξύτητα. Ταιρίαζει με πιάτα που έχουν ως βάση τη ντομάτα, σάλτσες με βάση το ξύδι (καπνιστό μπάρμπεκιου) ή πλούσια όσπρια όπως μαύρες φακές beluga. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Κανονική τιμή 1,61 € Τιμή 1,42 €
  • -0,19 €
  • -0,19 €

Aroxol για ακάρεα & σκόρους spray 300ml

Εντομοκτόνο που καταπολεμά αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης, τους σκόρους των ρούχων, τους κοριούς και τους ψύλλους σε κατοικημένους χώρους.

Κατάλληλο για στρώματα, μαξιλάρια, κουβέρτες, ρούχα, καναπέδες, χαλιά κ.α.

Τιμή 7,55 €

Roshen butter milk καραμέλες βουτύρου 1kg

Οι καραμέλες βουτύρου Roshen butter milk είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις με γεύση βουτύρου. Με την υπογραφή της εταιρίας Roshen, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση που προσφέρουν αυτές οι καραμέλες. Απολαύστε τις κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία του γλυκού βουτύρου που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 6,05 €