• Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ
  • Δεματικά κήπου 50τεμ

Δεματικά κήπου 50τεμ

Τα δεματικά κήπου είναι κατάλληλα για τη συγκράτηση και την τακτοποίηση των φυτών στον κήπο σας. Αυτά τα 50 τεμάχια δεματικά κήπου θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον κήπο σας οργανωμένο και καθαρό. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δέσετε τα φυτά σας, να στηρίξετε τις αναρριχητικές φυτείες σας ή ακόμα και για διάφορες άλλες εργασίες στον κήπο. Είναι ανθεκτικά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Μην διστάσετε να αποκτήσετε αυτά τα πολύ χρήσιμα δεματικά κήπου για τον κήπο σας!
12497
5206971014854
2,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Superior garden ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου waterstop 1/2

Ο Superior garden ταχυσύνδεσμος βρύσης λάστιχου waterstop 1/2 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Superior Garden, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα απολαύσετε μια ανθεκτική και αξιόπιστη σύνδεση για το λάστιχο σας. Αποκτήστε τον ταχυσύνδεσμο waterstop 1/2 τώρα και απολαύστε την άνεση και την ευκολία στη χρήση του!
Τιμή 2,14 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί

Το ποτιστήρι κανάτα πορτοκαλί με κωδικό TNS 311575 είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για την σερβιρισμα κρύου ροφήματος, όπως νερό, χυμούς, αναψυκτικά κ.λπ. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό και διαθέτει χωρητικότητα που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Η πορτοκαλί απόχρωση του προϊόντος το κάνει να ξεχωρίζει και να προσθέτει χρώμα στον χώρο σας.
Τιμή 1,42 €

Ζαρτινιέρα μεταλλική No50

Η μεταλλική ζαρτινιέρα No50 είναι μια πρακτική και ανθεκτική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση μικρών αντικειμένων στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση εργαλείων, βιβλίων, ρούχων, και άλλων αντικειμένων. Η μεταλλική κατασκευή της την καθιστά ανθεκτική στη χρήση και διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα ράφια για εύκολη οργάνωση. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς προβλήματα. Είναι ιδανική για χρήση σε εργαστήρια, αποθήκες, γραφεία και οποιονδήποτε άλλο χώρο χρειάζεται οργάνωση και αποθήκευση αντικειμένων.
Τιμή 3,00 €

Tns 311575 ποτιστήρι κανάτα ροζ

Το ποτιστήρι κανάτα Tns 311575 είναι σε ροζ χρώμα και χρησιμοποιείται για την σίτιση φυτών και λουλουδιών με τον βέλτιστο τρόπο. Έχει μεγάλη χωρητικότητα και είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διατήρηση των φυτών σας υγιή και ενυδατωμένα.
Τιμή 1,42 €

Superior garden ρακόρ με αντάπτορα 3/4-1/2

Το ρακόρ με αντάπτορα της Superior Garden είναι ένας συνδυασμός δύο στοιχείων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση διαφόρων εξαρτημάτων στο σύστημα ποτίσματος του κήπου. Ο αντάπτορας επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ του ρακόρ και του εξαρτήματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, όπως πιστόλια ποτίσματος, σετ ποτίσματος, ή είδικά ακροφύσια.

Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava nature φόρμα κέικ στρόγγυλη από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm

Η στρόγγυλη φόρμα κέικ Nava nature από αλουμίνιο με αποσπώμενη βάση 28x7cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο κέικ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη φόρμα κέικ Nava nature τώρα και απολαύστε τις νοστιμιές που θα δημιουργήσετε με αυτήν!
Τιμή 5,46 €

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών καστανό 120ml

Σπρέι προσωρινής κάλυψης για τις ρίζες των μαλλιών. Καλύπτει άμεσα τα λευκά, στεγνώνει γρήγορα, χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο.

Ποσότητα επαρκής για έως 40 εφαρμογές.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση ανάμεσα στις βαφές.

Τιμή 6,21 €

Agrino ρύζι exotic basmati αρωματικό 500gr

Φυσικά αρωματικό ρύζι από την Ινδία. Η ποικιλία ρυζιού Basmati είναι γνωστή και ως "βασίλισσα των αρωμάτων". Φυτρώνει εδώ και χιλιάδες χρόνια στους πρόποδες των Ιμαλαΐων από όπου παίρνει το χαρακτηριστικό του άρωμα. Η Agrino επιλέγει προσεκτικά τις καλύτερες ποικιλίες Basmati από την φημισμένη κοιλάδα Punjab, την οποία διαρρέουν 5 παραπόταμοι του Ινδού.

Τιμή 3,38 €

Vileda ultramax turbo σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ

Η Vileda ultramax turbo σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ είναι η ιδανική επιλογή για εύκολο και γρήγορο καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την επαναστατική τεχνολογία του Vileda, το σφουγγάρι απορροφά το νερό και τη βρωμιά με μεγάλη αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα καθαρισμού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολύ κόπο και με μεγάλη ευκολία.
Τιμή 35,79 €