Διάφορα είδη μπάνιου

Ενεργά φίλτρα

Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ

Ο Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την ακρίβεια και την αντοχή που προσφέρει, θα ανανεώσετε το look σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα με τον Lucky νυχοκόπτη μεταλλικός 3τεμ!
Τιμή 1,43 €

Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου

Ο Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει την εμπειρία πλυντηρίου σας ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άψογη λειτουργία του πλυντηρίου σας - επενδύστε στον Tns βάση σταθεροποιητή πλυντηρίου σήμερα και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά
Τιμή 2,32 €

Tns ραφιέρα μεταλλική γωνιακή μπάνιου με 2 ράφια

Η γωνιακή μεταλλική ραφιέρα μπάνιου της Tns προσφέρει λύση αποθήκευσης με στυλ και λειτουργικότητα. Με τα 2 ράφια της, μπορείτε να οργανώσετε τα προϊόντα σας στο μπάνιο σας με έναν εύκολο και κομψό τρόπο. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με αυτή την πρακτική ραφιέρα μπάνιου από την Tns.
Τιμή 9,04 €

Tns συρταριέρα πλαστική καφέ με 4 συρτάρια 38x47x92cm

Η συρταριέρα Tns προσφέρει λύση στο πρόβλημα αποθήκευσης σας με το στυλ και τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε. Με τα 4 ευρύχωρα συρτάρια της, μπορείτε να οργανώσετε τα αντικείμενά σας με άνεση και ευκολία. Η πλαστική κατασκευή της εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και μακροχρόνια χρήση, ενώ ο καφέ χρωματισμός της την κάνει να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Αποκτήστε τη συρταριέρα Tns τώρα και αναβαθμίστε την αισθητική και την οργάνωση του χώρου σας!
Τιμή 23,29 €

Toly κάλυμμα καθίσματος λεκάνης μιας χρήσης 10τεμ

Το Toly κάλυμμα καθίσματος λεκάνης μιας χρήσης 10τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Είναι βολικό, υγιεινό και πρακτικό, κάνοντας την εμπειρία της χρήσης της τουαλέτας πιο άνετη και ευχάριστη. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Toly, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το προϊόν θα σας εξυπηρετήσει άψογα. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,28 €

Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα No2

Η Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα Νο2 είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απόφραξη αγωγών όπως αγωγοί εξωτερικής αποχέτευσης ή λεβητοστάσια. Αυτή η τρόμπα δημιουργεί αρνητική πίεση για να απομακρύνει αποβλήτα και αποτρίμματα από τις αγωγές, επιτρέποντας την επαναφορά της φυσιολογικής ροής του νερού ή των αποχετεύσεων.

Τιμή 2,63 €

Κύκλωψ εταζέρα με 3 ράφια ίσια χρώμιο 004010045

Μια εταζέρα με 3 ίσια ράφια και χρωμέ φινίρισμα είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Το χρωμέ φινίρισμα της εταζέρας προσδίδει μια κομψή και μοντέρνα αισθητική, καθιστώντας την ιδανική για διάφορα στιλ διακόσμησης.

Τιμή 9,34 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού