0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 21 Σε απόθεμα

Ποτηροθήκη από την σειρά Bamboo σε μαύρη απόχρωση κατασκευασμένη από πορσελάνη. Ο minimal σχεδιασμός της θα δώσει ένα σύγχρονο ύφος στη διακόσμηση του μπάνιου σας και θα κάνει το χώρο σας να ξεχωρίσει

Διαθεσιμότητα: 18 Σε απόθεμα

Ποτηροθήκη μπάνιου Clay της εταιρείας Estia, η οποία είναι το κατάλληλο αξεσουάρ ώστε να τοποθετείτε τις οδοντόβουρτσες, την οδοντόκρεμα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να τακτοποιήσετε. Θα σας βοηθήσει στο να έχετε πάντα ένα οργανωμένο μπάνιο και να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή, αφού τα αντικείμενα σας δεν θα είναι εκτεθειμένα οπουδήποτε στον χώρο. Η τοποθέτηση της είναι επικαθήμενη, και καλό θα είναι να τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον νιπτήρα ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Η ραφιέρα μπάνιου 04-800-0036 της εταιρείας TnS, διαθέτει 3 ράφια αποθήκευσης στα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τα προϊόντα της προσωπικής σας περιποίησης, ώστε να έχετε πάντα ένα οργανωμένο και τακτοποιημένο μπάνιο. Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε κάποια γωνία του μπάνιου σας και να την στηρίξετε στον τοίχο. Αυτός ο τρόπος τοποθέτησης είναι πολύ χρήσιμος, καθώς θα εξοικονομήσει χώρο στο μπάνιο σας. Κατασκευάζεται από μέταλλο και είναι κατάλληλη για μπάνιο με υψηλότερη από το συνηθισμένο υγρασία. Είναι ανθεκτικό, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση.

Διαθεσιμότητα: 308 Σε απόθεμα

Χάρτινο κάλυμμα προστασίας, μιας χρήσης για τη λεκάνη της τουαλέτας.

Τοποθετείται απλώς πάνω στη στεφάνη της λεκάνης πριν καθίσετε. 

Φιλικό ως προς το περιβάλλον, από ανακυκλώσιμο χαρτί. 

Συσκευασμένα σε πρακτικό σακουλάκι.

Διαθεσιμότητα: 17 Σε απόθεμα

Μια εταζέρα με 3 ίσια πλαστικά ράφια είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Οι πλαστικές εταζέρες είναι συνήθως ελαφριές, ανθεκτικές και εύκολες στη συναρμολόγηση, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες χρήσεις.

Διαθεσιμότητα: 27 Σε απόθεμα

Μια γωνιακή εταζέρα με ένα ράφι από χρωμιομένο μέταλλο είναι μια χρηστική λύση για την αποθήκευση και την οργάνωση αντικειμένων σε γωνιακούς χώρους, όπως μπάνια, κουζίνες ή οποιοδήποτε άλλο χώρο όπου η χρήση της γωνίας είναι αποδοτική.

Διαθεσιμότητα: 10 Σε απόθεμα

Μια γωνιακή εταζέρα με 3 ράφια από ανοξείδωτο χάλυβα (inox) είναι μια χρηστική και ανθεκτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε γωνιακούς χώρους, όπως κουζίνες, μπάνια ή άλλους χώρους του σπιτιού σας.

Διαθεσιμότητα: 101 Σε απόθεμα

Η Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα Νο2 είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απόφραξη αγωγών όπως αγωγοί εξωτερικής αποχέτευσης ή λεβητοστάσια. Αυτή η τρόμπα δημιουργεί αρνητική πίεση για να απομακρύνει αποβλήτα και αποτρίμματα από τις αγωγές, επιτρέποντας την επαναφορά της φυσιολογικής ροής του νερού ή των αποχετεύσεων.

Φίλτρα
Βάρος
-
Τιμή
-

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας