• Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No300 Δ:13,80
  • Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No300 Δ:13,80
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιάτο για γλάστρα teracotta No300 Δ:13,80

Πιάτο γλάστρας Cyclops Τερακότα Νο 300.

Διάμετρος Ø: 13.8 cm

7108
5202707991406
0,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλάστρα πλαστική stala 28x24cm

Η πλαστική γλάστρα Stala 28x24cm από την εταιρία Tns είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τον εσωτερικό σας χώρο. Με το μοντέρνο της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα κλικ!
Τιμή 3,12 €

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 17x17x2cm

Το πιάτο γλάστρας της ET PLAST είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φινέτσας και κομψότητας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 17x17cm και το όμορφο χρώμα μόκα, αυτό το τετράγωνο πιάτο θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας και θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη διακόσμησή σας!
Τιμή 0,94 €

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo301

Το Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νο301 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα ανανεώσει την τραπεζαρία σας με το μοντέρνο design του. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το εντυπωσιακό χρώμα του, το πιάτο αυτό θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το Κύκλωψ πιάτο τώρα και δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση στυλ και κομψότητας.
Τιμή 0,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ

Τα Renkli υγρά μαντηλάκια τουαλέτας 40τεμ θα σας προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Με ποικίλα χρώματα και ευχάριστα αρώματα, τα Renkli υγρά μαντηλάκια θα γίνουν η αγαπημένη επιλογή σας για την καθημερινή σας περιποίηση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,70 €

OVERLAY ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ 650ml

Αποκτήστε το OVERLAY ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ 650ml και απολαύστε μια υγιεινή διατροφή χωρίς περιττά αλάτια. Με την ειδική του τεχνολογία, το OVERLAY απομακρύνει τα αλάτια από τα φαγητά σας, προσφέροντας σας μια γεύση που ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιεινά γεύματα κάθε μέρα!
Τιμή 3,21 €

Αμπέλου φως μοσχοφίλερο ροδίτης αλεπού λευκός οίνος 750ml

Ο Αμπέλου Φως Μοσχοφίλερο Ροδίτης λευκός οίνος σε συσκευασία 750ml είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή για τους λάτρεις των λευκών οίνων. Οι ποικιλίες Μοσχοφίλερο και Ροδίτης προσδίδουν σε αυτόν τον οίνο τον χαρακτηριστικό αρωματικό και γευστικό πλούτο.

Τιμή 4,38 €